Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval osztálykiránduláson játszanátok-e úgy vetkőzőpókert (kizárólag fehérneműig), hogy van párotok?
Ja és nem egész osztály, csak egy baráti társaság.
Kort és nemet is légyszi.
2011. máj. 22. 20:17
1/13 anonim válasza:
Ha tényleg csak fehérneműig, akkor miért ne? A strandon is úgy lát mindenki! 23/L
3/13 anonim válasza:
jaja, ebben semmi különösebb nincs:)
4/13 szamóca.. válasza:
persze.
főleg az nem gátolna meg hogy van pasim vagy nincs:D
5/13 anonim válasza:
Ha csak fehérneműig, akkor minek?
6/13 anonim válasza:
Biztos,hogy nem.
Ha megtudnám,hogy csajom ilyet csinál repülne is.
7/13 anonim válasza:
Tuti bevállalnám, még ha ódzkodnék a gondolatától is, a társaság, a feeling miatt tuti bevállalnám:)
Viszont, ha már előre tervezitek, akkor én a helyedben szólnék a barátomnak, hogy tudjon róla.. Végülis igaz, hogy a strandon is így látnak, csak az bikini, ez meg fehérnemű, de ugyanannyit látni.
Ja, és ha ezt tudom előre franciabugyit veszek fel (ez többet takar, mint a tanga).
16/L
8/13 anonim válasza:
Nem nagyon... Ahhoz elég sokat kéne innom :D xD HA pasim is van akkor meg végképp nem.
9/13 anonim válasza:
Ha a nőm ilyenben benne lenne nálam is repülne...
10/13 anonim válasza:
Nálunk kérdezte a legjobb fiúbarátom (nem párom), hogy nincs-e kedvem hozzá. 1. nem tudok pókerezni 2. van barátom. a 2. sokkal inkább gátlóerő volt, mint az első. természetesen nem mentem volna bele. de ha nincs barátom akkor simán, még meztelenre is, ha nem lenne ilyen szigorú az ofőnk. :(:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!