Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki, hogy amikor a barátommal alszunk, néha felébredek rá, hogy szellentek és biztos vagyok benne, hogy ő is hallja, MIT CSINÁLJAK?
Figyelt kérdés
A kérdés teljesen komoly, kérlek próbáljatok meg normális válaszokat adni, nekem ez komoly problémát okoz.2011. máj. 22. 12:53
21/22 anonim válasza:
hát ne egyél olyan kajákat amiktől fingasz:D úgyértem hogy este lefekvés előtt ne, pl gyümölcs, zöldség bab semmi ilyet
22/22 anonim válasza:
Mondanám, hogy sz@rd le, de arra is felfigyelne.:) Nézd, azért érint kellemetlenül, mert a társadalom belédtette azt a hülyeséget, hogy a nők nem finganak. Hát igen. Te elhitted? Ennél már csak az a szebb, mikor az ember lányának a párja - aki jobb esetben egy pasi - IS ebben a hitben él. Nos, ezzel tényleg nem lehet mit csinálni, annyit tudsz tenni, hogy másként kezdesz el gondolkodni róla. Mondjuk természetes jelenségként, mivelhogy az is. Egy zabálós kérdés kapcsán megjelent a monitoromon, hogy a különféle. fingkeltő zöldségeket csak alaposan meg kell rágni, s már is nagyban csökken a szélkeltő hatásuk. Aztán vacsorára is: mit és mennyit esztek, ezekre oda lehet tudatosan figyelni. Miért kergetnek az emberek fals célokat? Nem vagyunk robotok vagy szupramodellek a plaktáról, emberek vagyunk. Ezt így, ha sikerülne elfogadni.. Nem olyan szörnyű ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!