Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, akiknek szemre bejönnek a kövér nők, ti tisztában vagytok ezzel?
Figyelt kérdés
Nemrég összejöttem egy fiúval, akinek már régóta tetszettem, ő is nekem, de ugye csak ruhában látott. Én eléggé túlsúlyos vagyok (168cm-94kg) és ez mindig is zavart, de úgy gondoltam, hogy aki ezt elfogadja, azzal nem lehet gond. De sajnos úgy vettem észre, hogy ő eléggé meglepődött a ruha nélküli kinézetemen, vagyis hogy azért van ami ott reng meg lóg ekkora súlynál. Most eléggé magam alatt vagyok emiatt.
Szóval azt szeretném kérdezni azoktól, akiknek alapból bejönnek a súlyosabb nők, ti nem vagytok tisztában azzal, hogy azért mi ruhában sokkal jobban nézünk ki és a ruha alatt nem izmokat találtok majd, hanem hájat?
2011. máj. 22. 00:51
11/16 anonim válasza:
A helyzeten nem változtat ronda nagy darab lehetsz.
12/16 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ennyire izgat a dolog, hogy még éjfél felé is ide írsz. Kérdést és fogalmakat értelmezni ugyan nem tudsz, de gondolom azt hiszed sértegetsz és ez örömödre szolgál, hát ez is valami, bár nem túl sok.
2011. máj. 24. 00:02
14/16 megtelt válasza:
Nos nem értem nekem volt egy pár nálad jóval vaskosabb csajom, én képben vagyok. Nekem tetszik az ami nektek lóg és nem zavar sőt símogat, bár amikor a 190kilós csajom felült rám és elengedte magát kicsit nekem is sok volt, de csak mert nem kaptam levegőt a pocija miatt. Szerintem sokkal élvezetesebb és jobb kövér cicával, mint csontival....
16/16 Jurca Regina válasza:
Nem tudom min lepődhetett meg, nyilván látta hogy nem 40kg vagy vasággyal, én sem vagyok az sajnos.. sőőt.. ne törődj vele, ha ezen rugózol bele örülsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!