Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18/L,30/F- mi a velemenyetek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18/L,30/F- mi a velemenyetek? Mukodhet?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 20:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindketten felnőtt emberek. Láttam már ilyen kapcsolatot, az működik.
2011. máj. 21. 21:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Szexre biztosan.
2011. máj. 21. 21:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Egy, keto, hahom, MUKODJ! :D szerintem nem működhet am. Egy 30 éves férfinak általában már elég erős ambíciói vannak, amihez egy biztos kapcsolatra van szüksége, és nem egy olyan lányra, aki mondjuk minden hétvégén el akarja rángatni bulizni, hanem otthon várja amikor hazaér, hogy legyen ki mellé ledőlni. Szerintem.
2011. máj. 21. 21:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Kedves harmadik valaszolo; amit te leirtal, nah a srac pont az ellenkezoje; nem szeretne megnosulni; valamint igenis bulizik 30 eves letere, barba jar, ahol a haverjaival iszogat, es egyaltalan NEM olyan, hogy o minden este otthon akarjon csucsulni; meg javaban elvezi az eletet...
2011. máj. 21. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor élvezzétek sokáig egymást sok boldogságot!!!És hagyd magad bármikor meg akar dönteni :)Mert ha durciskodsz nem jársz jól :P

36 F

2011. máj. 21. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem működik, tapasztalat!!
2011. máj. 21. 21:51
 7/7 Pinocchio ***** válasza:
Eleve nem értem a kérdést.Miért ne működhetne?Mindketten javában fiatalok vagytok,semmi akadálya.
2011. máj. 22. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!