Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kire szokás azt mondani hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kire szokás azt mondani hogy cica fiú? Egyik barátom sokszor hív így.

Figyelt kérdés
f
2011. máj. 21. 19:14
1 2
 11/15 anonim válasza:
attól függ hogy lány vagy fiú barátod mondja e ezt, ha fiú akk valszeg meleg és bejössz neki, ha lány akk pedig valszeg bejössz neki, de ettől Te nem leszel meleg, max ha anank gondolod magad, ha van kedved dumálni erről dobj privátot
2011. máj. 21. 23:34
 12/15 anonim válasza:
engem hívtak cicafiúnak ja és meleg is vok....de nem ettől függ hogy te most meleg vagy ..hanem hogy mit érzel
2011. máj. 22. 11:50
 13/15 jin ***** válasza:

az èn osztàrsaimm vicbol mondjàk egymàsnak

mondjuk èn vicbol se mondogatok ilyeneket!!!

14/f

2011. máj. 22. 21:32
 14/15 anonim ***** válasza:
ha lány mondja akkor nem jelent semmi rosszat:)
2011. máj. 23. 00:03
 15/15 anonim ***** válasza:
ajjaj én már hívtam így egy fiút mert cuki volt nem gondoltam h megbántom vele!
2011. máj. 24. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!