Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk! Szerintetek k. urvas,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Szerintetek k. urvas, ha egy csaj feher miniszoknyaba, fekete cipobe, fekete blezerrel es feher bluzzal megy TEMPLOMBA? (comb kezepeig er a szoknya)

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát akkor ne problémázz ezen. Viseld nyugodtan.
2011. máj. 21. 15:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát akkor menj nyugodtan így. Légy magad!

Én viszont nem megyek templomba nálatok. Ha nem lehet menni farmerba akkor én nem megyek (nős még nem vagyok mondjuk). De ha nem muszáj én nem húzok öltönyt, elég nekem hétfőtől péntekig, 7-18ig.

2011. máj. 21. 15:59
 13/14 anonim ***** válasza:
42%
Nem értem mitől áll ellentmondásban a miniszoknya a templommal. Ruha, épület. Ennyi.
2011. máj. 21. 17:41
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Az Isten házában nem illik a meztelen testrészeinket mutogatni. Mit lehet ezen nem érteni?
2014. márc. 8. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!