Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kerüljem a haveromat, ha belé zúgtam?
Belé zúgtam, szerelmes vagyok belé... Fiú vagyok, ő is fiú, tudom egy mocskos b-zi vagyok, lőjjem tarkón magam, akasszam fel magam, dögöljek meg. Na meg volt a letolás része a dolognak, nem tudok mit csinálni. Érzek iránta szerelmet, de nem szeretnék, még is... Most emiatt kerüljem a haveromat? Mert azt sem szeretném...
Köszi :)
17F
Miért kell beszólongatni szegény gyereknek, basszátok meg anyátokat?!
Képzeljétek el, NEM Ő VÁLASZTOTTA, hogy mostantól meleg lesz, mert ez NEM egy olyan dolog, amit választani lehet. Vagy képtelenek vagytok felfogni, ti szánalmas, felszínes idióták?!
Amúgy a majmoknál és egyéb állatoknál is sok a homoszexuális.
De te rettentő okos vagy.
necrovomitpussy válasza:
ez példája annak, hogy az ember az a legelvetemültebb állat, amely így eltávolodott az ösztöneitől. sosem fogom elfogadni ezt a fajta másságot.
überfaasza`válasz volt.grat.
Küzdjön a hibái ellen? a melegség mióta számít hibának,amit korrigálni lehet?
sok itt az értelmes ember . . . .na mindegy,szerintem ha látod,hogy semmi esély nincs rá,hogy valaha együtt lehessetek mert full hetero a haverod akkor szerintem igen,kerüld. de csak a saját érdekedben,mert fájdalmas lesz így vele lenned..bár a szerelem fájdalmas és ha tényleg szereted akkor lehet hogy úgyis inkább elviseled csak hogy a közelében lehess..
a legjobbakat kívánom azért:) és a sok barommal akik szidják a melegeket ne törődj ! de komolyan,az ilyenekre ne pocsékold az energiáidat:D nem érdemlik meg!:))
18.:
A 6. is én voltam.
Miért, mióta NEM számít hibának? Azóta, mióta ebben a hipermodern világban élünk, amikor mindenki azt csinál, amit akar, olyan is ez a világ.
Másrészt tényleg durva, mennyire leszólják, beszólogatnak nekik, ez megint, kinek jó? Valóban nem választható dolog ez, hanem belekerül az ember. És amúgy az is rossz, hogy a gyógyulás módját eléggé elhallgatják. Ha mások beszólogatnak nekik, legalább annyira is lehetnének okosak, hogy megmondják, hogyan lehet ebből meggyógyulni. Mert a beszólogatásokhoz nem sok ész kell. De van gyógyulás egyébként, de ettől még nem kevesebb másnál az, akinek ilyen betegsége van. Másnak meg valami más van, de annak szintén törekednie kéne arra, hogy jobb ember legyen, ahogy a beszólogatóknak is.
Bár már régi a kérdés, de a kérdésre válaszolva: igen, szerintem is inkább távolodj el tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!