Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nagyon vékony lányoknak nincs esélye a legtöbb fiúnál?

Figyelt kérdés

Állandóan ezt látom, hallom és persze tapasztalom...én egész életemben "gebe" voltam, 5 éve "megálltam a növésben" (170cm) viszont híztam egy laza 15 kilót. 40 voltam, aztán 55. Akkor nagyon jól éreztem magam, viszont nem tartott sokáig. Mindig jött valami betegség és már csak 50 vagyok. Ez elvileg még az egészséges határon belül van, viszont ha tükörbe nézek én egyáltalán nem ezt látom :( és mások is ezt mondják. A barátaim állandóan mondogatják, hogy milyen vékony vagyok, és egyszerűen nem tudják felfogni, hogy ez ugyanolyan rosszul esik, mintha egy teltebb lányra mondanák, hogy kövér :(

A fiúk rám se néznek, persze ebben az is közrejátszik, hogy mell ügyileg sem kaptam sokat a jóból.. mindenki mondogatja, hogy neki nem az számít, ehhez képest...

Valakinek valami ötlete?:( azon kívül, hogy legyen önbizalmam? Mert ez nem olyan egyszerű ám egy magamfajtának.

17/L

2011. máj. 20. 21:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
hát én is ugyanebben a cipőben járok. 170/53 hát nem vmi jó arány ráadásul pont úgy oszlik el rajtam az egész h vádlim combom popsim nincs:((( mellemmel még megvagyok elégedve de a hasam és a csípőmre rakodik a zsír de a lábam kb. mint egy piszka fa én is nagyon utálom:( de öltözködéssel és kisugárzással sokat lehet segíteni. Mindjárt itt a nyár szeptemberig még lesz 2-3hónapod sportolni hidd el sokat segít nekem is ad önbizalmat:) igaz csak én veszem észre h picit nagyobb lett a vádlim de nem baj nekem pont elég ahhoz h legyen az önbizalma:m)
2011. máj. 20. 22:42
 12/25 A kérdező kommentje:

22:08 nagyon is sokat segítettél :) Nekem is van egy ilyen "jó dolgom" ami általában segít, de úgy érzem, hogy ez már olyan régen történt és annyi minden változott azóta, hogy már nem hat...(1 éve egy fiútól akitől nem vártam volna, nagyon sok kedves gesztust kaptam, amit másoktól még soha. De ennek már vége.)

Hasonló az alkatom, mint a balszélsőnek, mínusz mell.

Moszuke: nem az a fő bajom, hogy nincs pasim, hanem az, hogy a pasik úgy kezelnek mint egy darab szart. Leginkább a suliban kapom ezt meg. Mondjuk nem valami elit hely, sok a gyökér és a bunkó srác. (mondjuk ez nem meglepő, mivel a suli 85%-a fiú) Nem utáltam magam, amíg nem kerültem ide.

Amúgy köszönöm mindenkinek a válaszokat, segítettek valamennyire.

2011. máj. 20. 22:43
 13/25 anonim ***** válasza:
Vékony lányok <3
2011. máj. 20. 22:44
 14/25 A kérdező kommentje:

A link lemaradt [link]

"Hasonló az alkatom, mint a balszélsőnek, mínusz mell. "

2011. máj. 20. 22:45
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Hasonló helyzetben vagyok, mint Te. Én is nagyon vékonynak számítok és a 178centim mellé kemény 51kiló vagyok:s

Sajnos egy tragikus eset miatt lefogytam 60kilóról 50re és akármennyit is eszek nem tudok hízni.(mell ügyileg én sem vagyok eleresztve de legalább nem fog lógni 30-40évesen, és bátran kimehetek melltartó nélkül is az utcára/mármint úgy, hogy nem veszek melltartót a ruha alá).és nyugodj meg 17 éves vagy még csak még sokat fog változni a tested is, a gondolkodás módod is és még a pasizással is ráérsz(tudom könnyű mondani).

De néhány tanács amivel felhívhatod magadra a pasik figyelmét:

-minden, hogy tél vagy nyár van, lehetsz farmerban vagy szoknyában bármiben, csak az legyen a fontos, hogy jól érezd magad abban amit viselsz.

-egy kevés smink csodákra képes(nem kell alapozó) csak egy kicsit kihúzod a szemedet és egy kis spirál és már jobb is a hatás

-egy jól kiválasztott frizura sem hátrány

de ami a legfontosabb mindig húzd ki magad, egyenesen járj és próbáld felvenni az emberekkel a szemkontaktust.

Először nehéz lesz de utána megszokod.

A másik tanács az, hogy mindennap írj egy listát arról, hogy szép vagyok, okos vagyok, tele vagyon önbizalommal stb. stb. és hidd el bejön.(én sem hittem el, hogy bejön ez a módszer és hülyének néztem a dokit, hogy mit akar ezzel de eltelt 1-2hónap és érezhető volt a változás).

22/l

2011. máj. 20. 22:45
 16/25 anonim ***** válasza:

Itt most önbizalom kell, nem az, hogy a vékonyabbnak jobb, mert őket elfogadják. Én lányként a másik oldalt képviselem, a legvékonyabb formámban sem leszek soha vékony. Nehezen fogadom el, és a család is ugyanilyen, az állandó célozgatások ("ha már pénzt nem örököltünk, széles csípőt, nagy feneket igen"; stb - de ezt önmagukra is mondják), ezek nagyon rosszak tudnak lenni erről az oldalról is.

Úgyhogy akármilyen önbizalom-dolgot örömmel fogadok én is.

2011. máj. 20. 22:48
 17/25 anonim ***** válasza:
Én pont a jobb szélső vagyok.
2011. máj. 20. 22:53
 18/25 anonim ***** válasza:

Nekem mindig is a vékony lányok tetszettek.

Ha szép az arcod akkor nem kell aggódnod, találsz magadnak barátot.

2011. máj. 20. 23:05
 19/25 A kérdező kommentje:

22:42 Hát igen, a sport....mindig eldöntöm, hogy elkezdek valamit, de hát...

22:45 Köszönöm a tanácsokat :) hát az egyenes járás, meg a szemkontaktus..mindenesetre meg fogom próbálni :)

22:48 és 53 én most arra jutottam, hogy akárhogy is nézzünk ki, nők vagyunk és soha nem leszünk magunkkal elégedettek :S

23:05 néha mondogatják, hogy szép az arcom, de nem igazán sminkelem magam ráadásul a bőröm sem tökéletes és így végülis belegondolva nem is csodálkozom már, hogy a fiúk csak barátként tekintenek rám. (Hozzáteszem, általában úgy sem érdeklem őket, mint barát, mert csak a jó csajokkal "barátkoznak".)

2011. máj. 20. 23:16
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Énis ilyesmi vagyok, 170et verdesem, 15 éves vagyok, 48kg kb. Én is az a fajta vagyok, aki testalkatilag ilyen, mellem nekem se sok van, önbizalmam aze gyáltalán nincs, az osztálytársaim 8 év alatt teljesen tönkrevágtak holott állítólag szép arcom van, meg az alakom se rossz csak HŰ ANOREXIÁÁÁS (azt közbe egyáltalán nem...) meg nekem főként lányok mondták hogy "Úristen, de vékony vagy..." "Te már szinte anorexiás vagy" "Lépés közben rezegnek a csontjaid" (természetesen ezt mind a jobb alakú husisabb (tehát a fiúknál átlagos) lányok mondták rám) és még hasonló hülyeségek. Mégis van barátom 8hónapja, ő így szeret...Bár néha még így is idegesvagyok, hogy mennyivel jobb csajt megkaphatna, és miért én kellek neki...AMúgy tény, neki is szerintem a husisabb lányok jönnek be, bár nekem ezt nem mondja...:) Na de a lényeg, hogy a legtöbb pasi aztmondja hogy neki nemkellenek a gebe deszka lányok...Aztána legtöbbnek mégis olyan barátnője van akit az utcán 70/C-s mellűnek nézel mert a push up melltartó felnyomja a csöcsét, azt közbe van neki 70/A ... Önbizlaom növelésre nemigazán tudok mit mondani, de az hülyeség hogyha aztmondod magadra hogy nem tetszel magadnak stb, akkor eltaszítod az embereket...Mert nem mindenkinek a nagyképű egoista flegma p.csák jönnek be...
2011. máj. 20. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!