Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy baj, ha nálam kimaradt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj, ha nálam kimaradt valahogy a "bulizós" korszak? :S

Figyelt kérdés
Nővérem szerint, aki nem esik át ezen a korszakon (bulikba járni cigi+pia stb) abból nem lesz normális ember... Én annyira nem érzem úgy, hogy nekem erre szükségem lenne, persze néhanapján elmenni haverokkal iszogatni (nem részegre inni magunkat és fetrengeni a hányásban), az belefér, sőt elég társasági embernek érzem magam (szeretek beszélgetni,nem arra gondolok hogy középpontban lenni).Szóval a ti véleményetekre vagyok kíváncsi: Tényleg ilyen fontos lenne ez a korszak, hogy kihagyhatatlan? Ez befolyásolhatja, hogy esetleg normális ember legyen belőlem és mondjuk normális barátnőre leljek?:D 19/f
2011. máj. 20. 20:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
A bulizás nem csak azt jelentheti, hogy a hányásodban fetrengsz, és másnaposan ébredsz, emlékek nélkül. Eljárok bulizni, szoktam iszogatni, de még sosem hánytam piától és még sosem voltam másnapos sem... Az ember jó esetben tudja, hol vannak a saját határai, és ezek ismeretében és betartásukkal lehet a legjobbat bulizni :)
2011. máj. 20. 21:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez szerintem hulyeseg, h nem lesz beloled normalis ember.

Ha Te nem erzed ugy, h menned kellene akkor nem kell.

De az is igaz, h volt ilyen ismerosom, mint Te, aztan egyszer elvittuk...:D

Elkapta a feeling:)

2011. máj. 20. 21:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanmár, sokfélék vagyunk, miért kéne uniformizálódni? Megy a sok birka bele a sablonba, mindenki ugyanolyan lesz, aztán persze, hogy azt hiszik, hogy csak az a normális... Viva la szemellenző.

Viszont az megint más dolog, hogy úgymond "kiélvezd, kiéld" (hülye szavak, annyi szent), a gyermeki életet, avagy kevés felelősség, kevés világmegváltás, több élvezet és szórakozás. Csakhogy ennek nem az egyetlen módja az említett buli-cigi-pia-hármas, meg a "csináljunk minél nagyobb hülyeséget, mert csak"-felfogás. Lehet károkozás nélkül is boldogan élni, csak okosan kell csinálni. Én sem voltam még "buliban", az éves alkoholfogyasztásom a szilveszteri pezsgő cigifüstöt meg csak másik oldalról szívok, mégsem vagyok se szentfazék, sem valami aktatáskás üzletember, mert megvannak azok az ártalmatlan dolgok, amik boldoggá tesznek, és csinálom azt. Ha meg szerintük nem vagyok normális, hát legyen, kellenek ők a fenének...

Szóval egy a lényeg: azt csináld, amitől jól érzed magad, ne azt, amitől más szerint érzed jól magad. Persze ésszerű határokon belül.

19/F

2011. máj. 20. 21:10
 14/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindenki kapott "zöldet" :)
2011. máj. 20. 21:17
 15/21 anonim ***** válasza:
90%

"Nővérem szerint, aki nem esik át ezen a korszakon (bulikba járni cigi+pia stb) abból nem lesz normális ember"

Szerintem meg aki egyfolytában iszik, cigizik és drogozik, abból nem lesz normális ember.

Sok ember nem csinálja és mégis normálisak lettek.

2011. máj. 20. 21:25
 16/21 anonim ***** válasza:
72%

szerintem pedig igenis szükség van rá, hogy legalább egyszer annyit igyál, hogy másnap úgy ébredj, hogy nem tudod hogyan/kivel/mivel/mikor értél haza.

mondom ezt én aki így 21 éves fejjel rühelli a cigit/drogot/ piát(na jó néha 1 sör jólesik). Viszont ha 16 évesen nem élem át azt a (negatív)élményt akkor most teljesen máshogy gondolkodnék, esetleg ok nélkül vádaskodnék.

2011. máj. 20. 21:34
 17/21 anonim ***** válasza:
85%

Ilyenkor,mikor ilyet olvasok,és néhány kommentet,nagyon mérges tudok lenni.

Párom nem iszik,nem jár bulizni,egyszer volt, hogy elment egy barátjával,de mondta, hogy neki ez nem tetszik,így azóta nem volt.

Hozzáteszem,15 éves volt mikor elment,most 19.

A mai napig akkor az egyszer volt.Tudom biztosan,mert 14 éves kora óta ismerem.

Ő többre értékeli azt,ha velem,vagy barátainkkal lehet.

19 éves létére felnőtt és józan gondolkodású.

Most fejezte a gimit,és már pár éve tudja, hogy milyen egyetemre fog járni.

Az olyanok mint például Te vagy Ő fogják/fogjátok valamire vinni az életben.

És hozzáteszem,attól, hogy nem jársz bulizni,lerészegedni,még véletlenül sem leszel rosszabb másoknál. Sőt.

2011. máj. 20. 22:50
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyám soha nem cigizett és nem is volt részeg( bár bulizni járt, ők mást értettek buli alatt mint mi) és normális ember lett belőle.
2011. máj. 20. 23:08
 19/21 anonim válasza:
100%

Ez függ attól is hogy ki mit ért "buli" alatt nem tudom de a nagy tömegű "diszkó" szorakozóhelyek nem vonzanak, vagy ha mégis elmegyek akkór egy picit lightosabb helyre tehát ahol nem taposnak le és nyugisan lehet mondjuk a buli mellett sörözni egy kanapén.

Ezek után valahogy egy olyan baráti társaság alakult ki körém akik ugyanezen a véleményen vannak, hétvégenként az jelenti néha a "kikapcsolódást" hogy egy kis pia mellé leülünk vizipipázni, aztán meg kártyázunk legtöbbször párban és nem 3-4-en hanem min 6-8an, vagy esti sörözés valahol hogy az ember már ne üljön folyton otthon...

Ez persze nem jelenti azt hogy sznob könyvmoly vagyok, csak egyszerü embernek tartom magam :D és azt kezdem észre venni hogy egyre jobban gurul a szekér kezd mindenem meglenni, egyetem, meló, kocsi, csaj ... szóval én úgy gondolom nem vesztettem semmit, mondjuk elég komoly és felelösségtudó nevelésben részesültem.

2011. máj. 21. 08:45
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ :))
2011. máj. 21. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!