Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most van valami vagy csak én hiszem?
Figyelt kérdés
egy házban lakunk már többször szemetünk meg minden köszönés stb. bár ez nem nagy dolog de általában mindig nagyon szokott nézni ha találkozunk utcán akárhol és ha más pasikkal beszélgettünk kintt az utcán szinte rátapadt az auto üvegére meg voltak még ilyen hasonló dolgok multkor is mikor lennt voltunk egy szórakozó helyen ljötte a barátaival meg a barátnőjével és nem tudom h direkt vagy nem de előttem csókolta meg és nézett közben akkor most mi van????2009. márc. 14. 11:13
2/4 A kérdező kommentje:
és hogyan mondjam meg neki hogy nekem be jön mert ha csak ezt így meg mondom hogy be jössz és én neki nem akkor utána ő is meg a havaejai is ki röhögnének szerintem??
2009. márc. 14. 11:19
3/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell szavakkal kifejezni Neki!:) Mosolyogj Rá! Minden egyes alkalommal,ha néz,mosolyogj!Sokat elárul,hidd el! Ha beszélgettek,lássa rajtad,hogy érdekel,mit csinált ma,hogy érzi magát..például:)
18/L
4/4 A kérdező kommentje:
ok köszi
2009. márc. 14. 12:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!