Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a baratod/baratnod megkerde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a baratod/baratnod megkerdezi mit szeretsz bennem te mit valaszolnal?

Figyelt kérdés
Mostanaban a baratom ezt kerdezi tolem egy eve leszunk egyutt aprilisban de az utobbi idoben mind kerdezi tolem s ha azt mondom neki h mindent akkor nem eleg jo valasz neki
2009. márc. 13. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem is mindig megkérdezi :D Nehéz elmondani,de általában fel tudom sorolni azt a "mindent" :D Szeretem,mert figyelmes,mert játssza a nagyot mindenkinek,velem meg olyan,mint egy gyerek :) Szeretem,mert mindent megbeszél velem,odafigyel rám,megért,meghallgat,szeretem,mert bármikor meg tud nevettetni.Szeretem,mert érzelmes,és fél szavakból megért.Szeretem,mert ha van egy ezrese abból is inkább meghív egy csokira,minthogy vegyen cigit(ami nagy szó :) ).Aztán még azért,mert örökmozgó,sportember,szexi,okos,és mert mindenre rátudom venni,és ő is rá tud venni mindenre,mert olyan bolond mint én :)

Szóval nagyjából ennyit,szóval tényleg mindent :Ö

2009. márc. 13. 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondj példákat!Én pl imádom a páromban,hogy magabiztos, határozott, biztonságban érezhetem magam mellette!Imádom,hogy törődik velem, de szabadságot is ad,hogy bízik bennem (nem féltékenykedik)!Sőt azt is imádom,hogy számára nincs lehetetlen, mindent meg tud szerelni, és totál nyugodt ember!Én is lenyugszom a közelében!Ezen kívül számomra helyes,és szép izmos a teste, olyan jó macis sok-sok izommal (persze nem koksztól,mert az kokszosoktól undorodok)!Szóval igazi pasi, mindig ilyenre vágytam és pont nekem való!:) Amúgy a mindent tényleg nem jó válasz...
2009. márc. 13. 23:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok :D

Azt kihagytam,hogy imádom vele a szexet :DD Ha ezt te is beleteszed,akkor nagyon jót fog tenni az önbizalmának :) Jah amúgy csak az igazat mondd,semmiképp se hantázz!Remélem segítettem :)

2009. márc. 13. 23:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
mikor tölem megkérdezi,mindig elmondom,felsorolom..szereti hallani:Dugyanugy mint én..pl: szeretem ahogy rám néz,megölel,a csokjait,a kezét,simogatásait,mikor együtt hülyéskedünk,mikor sétálunk megállunk és öszebujunk,mikor este visz haza és odaadja a pulcsiját ha fázom:)hogy oylan kis bolond,megértö,vicces,mindig "szivodik"velem:Da közelsége ami nagyon jo érzés,az hogyvan ki megvédjen,meg a tudat h van egy ember aki ugy szeret ahogy vagyok és elfogad amiylen vagyok! tudnék még irni ,de nem teszm,mert böven elég:P
2009. okt. 1. 17:13
 5/5 anonim ***** válasza:

nem kérdezi meg, mert sajnos nincs és nem is volt :(

szomorú 21/f

2009. okt. 2. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!