Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a baratod/baratnod megkerdezi mit szeretsz bennem te mit valaszolnal?
Tőlem is mindig megkérdezi :D Nehéz elmondani,de általában fel tudom sorolni azt a "mindent" :D Szeretem,mert figyelmes,mert játssza a nagyot mindenkinek,velem meg olyan,mint egy gyerek :) Szeretem,mert mindent megbeszél velem,odafigyel rám,megért,meghallgat,szeretem,mert bármikor meg tud nevettetni.Szeretem,mert érzelmes,és fél szavakból megért.Szeretem,mert ha van egy ezrese abból is inkább meghív egy csokira,minthogy vegyen cigit(ami nagy szó :) ).Aztán még azért,mert örökmozgó,sportember,szexi,okos,és mert mindenre rátudom venni,és ő is rá tud venni mindenre,mert olyan bolond mint én :)
Szóval nagyjából ennyit,szóval tényleg mindent :Ö
Első vagyok :D
Azt kihagytam,hogy imádom vele a szexet :DD Ha ezt te is beleteszed,akkor nagyon jót fog tenni az önbizalmának :) Jah amúgy csak az igazat mondd,semmiképp se hantázz!Remélem segítettem :)
nem kérdezi meg, mert sajnos nincs és nem is volt :(
szomorú 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!