Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most már lemondott rólam? Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most már lemondott rólam? Van esély még, hogy lépni fog?

Figyelt kérdés

Próbálom rövidre fogni.

18 éves lány vagyok. Van egy srác, akit tavaly évvége felé pillantottam meg előszöra suliban és nagyon megtetszett. Észrevettem a jelzéseit, többször megláttam, hogy éppen engem néz, sokat mondó volt nagyon a pillantása. Aztán jött a nyár, nem találkoztunk, csak egyszer láttam őt, és annyira nem volt intenzív az iránta való érzelmem, hogy "fellángoljak". Tehát elmúlt a nyár, nem is történt semmi, viszont december elején elég kitartóan bámulni kezdett, aztán folytatódott a szemezés ugyanúgy.

Tegnapelőtt óta viszont mintha kerülné a tekintetemet... Ma pld összefutottunk 2-szer is a folyosón, láttam, hogy rám néz, aztán el is fordult, amint észrevett és nem is nézett rám...

Most már késő?

Azt hiszem mostanra sikerült eldöntenem, hogy szeretnék tőle valamit, ennél többet. Még nem beszéltünk, egyszer tavaly megszólított, mert egy helyen várakoztunk, de nekem fontos elintéznivalóm volt, úgyhogy beszélgetésig nem jutottunk.

Gondoljátok, hogy a szemkontaktus-kerülés feltétlenül azt jelenti, hogy már nem akar semmit?

2009. márc. 13. 22:22
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom,illetve saját tapasztalat! Vigyázz az ilyen helyzetekkel,mert nagyon könnyen tévhit lehet a részedről.Előfordulhat,hogy csak Te gondolod úgy,hogy az a szemezgetés a fiú számára is jelentett valamit!És ebből arra következtettél,hogy tetszel is neki.Sajnos vagy most már azt mondom nem sajnos..:) velem is előfordult ilyen és mint kiderült később,persze csak én jöttem rá,hogy nem is tetszettem annak a fiúnak,de annyira jó,hogy így alakult,hisz már van egy lassan egy éves kapcsolatom,Ő az első,én is Neki és annyira,de annyira boldogok vagyunk..:)Egyszóval csak annyit szeretnék,ha esetleg nem lép,nem baj,megtalál,aki igazán szeretni fog!:)

18/L

2009. márc. 13. 22:29
 2/3 A kérdező kommentje:

Hmm, ez is egy lehetőség.

A visszajelzések ellenére még nem volt senkim. De pont ma tört rám a szeretethiány, és lehet, hogy emiatt fújom fel az egészet, de... Most egyelőre kicsit rossz érzés...

Köszönöm a válaszod :)

2009. márc. 13. 22:34
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy Te amolyan vizuális szerelme vagy, de ennyi.

Vagy pedig beleunt, hogy mindig csak szemezgettek, de nem történt még semmi érdemleges köztetek.

Kezdeményezz neki bátran, max. kiderül, miért nem méreget mostanában olyan lelkesen.

2009. márc. 13. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!