Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem becsülnek meg a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem becsülnek meg a pasik?

Figyelt kérdés

Tisztességes, becsületes, őszinte, hűséges és odaadó lány vagyok.

Nem volt sok barátom, mindegyik elhagyott, mert gyerekes vagyok kicsit, félénkebb egy párkapcsolatban és tapasztalatlan. Sajnos(?) engem nem dugtak meg 26-an tizenhat évesen, és nem volt 89 barátom. Én csakis a komoly kapcsolatokat keresem, őszinte szerelemmel. Soha eszembe sem jutna megcsalni valakit, de mégsem becsül senki:(

Az ismerőseim el vannak ájulva mert ilyen szép vagyok olyan szép vagyok blablabla ... :/

21/L

2011. máj. 19. 17:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Te, én totál ilyen voltam ennyi idősen (most 26 vagyok). Tapasztalatlan voltam, kiszolgáltattam magam, és mindig eldobtak, elutasítottak... sz*r volt. Elmentem pszichológushoz, csodát tett. Megnőtt az önbizalmam, lett tartásom, ilyesmi.

Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy pszichológusra szorulsz (bár szerintem biztos segítene, ha belefér a lehetőségeidbe, menj el). De anélkül is fejlesztheted az önbizalmad. Mondogasd magadnak (nekem ki van ragaszgatva a szobám falára :)), hogy szerethető vagy, képes vagy szerelmet ébreszteni a neked megfelelő férfiban (agykontroll!). Meg bármit, amit szeretnél elérni.

Az meg egyáltalán nem baj, hogy tapasztalatlan vagy. Én mondom neked, csakis olyan férfival szerezz tapasztalatot, aki őszintén becsül és szeret.

Egyébként mire mondták azt, hogy gyerekes vagy? Kifejtenéd ezt jobban?

2011. máj. 19. 17:22
 12/24 A kérdező kommentje:

Jaj dehogy vagyok sótlan, csak hát azért soroltam fel ezeket a tulajdonságokat, hogy kifejezzem magam, hogy én megbecsültem a barátaimat.

Alapvetően vidám természetem van, mindig mosolygok, vicces vagyok, mellettem nem lehet unatkozni. Ezeket a tulajdonságokat nem láttam szükségszerűnek leírni, de inkább leírtam:D

Hogy miért vagyok gyerekes? Sértődékeny vagyok és nagyon érzékeny, nagyon hamar eltörik a mécses és sokat sírok :/

2011. máj. 19. 17:33
 13/24 A kérdező kommentje:
17:18-nak írom, hogy mivel nem volt sok barátom(nagyon is kevés volt) ezért nem tudtam kezelni bizonyos helyzeteket a kapcsolatban :/
2011. máj. 19. 17:35
 14/24 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok 15 évesen... Tudom, az a baj, hogy érettebb vagyok a kortársaimnál, akiknek a 99%-a csak a hülyéskedő pi*sákat képes értékelni. Borzasztó érzés,mert nagyon vágyom egy komoly kapcsolatra, egy társra, de arra még várhatok egy darabig... Mindenesetre, amit írtatok, az sokat segített, mert akkor most én is el kezdek kcsit lazább lenni. Kedves kérdező, ezt javaslom neked is!
2011. máj. 19. 17:36
 15/24 A kérdező kommentje:
Nekem meg azt mondta a volt pasim, hogy éretlen vagyok, és ő túl érett hozzám képest. De azért az összes barátnője megcsalta eddig, vagy hazudott neki... engem meg kidobott, pedig eszembe se jutna a megcsalás. Ki érti a fiúkat :S
2011. máj. 19. 17:38
 16/24 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki érzékeny, esetleg sírós is (én is az vagyok), attól még nem gyerekes.

Szerintem elég egós dolog olyat mondani, hogy "túl érett vagyok hozzád" -- mármint a volt pasidra gondolok itten. Érdekes...

2011. máj. 19. 17:42
 17/24 anonim ***** válasza:

"17:18-nak írom, hogy mivel nem volt sok barátom(nagyon is kevés volt) ezért nem tudtam kezelni bizonyos helyzeteket a kapcsolatban :/"

Nem tapasztalat kell hozzá, hanem ezek ösztönösen kéne hogy jöjjenek, meg a morális neveltetésből...

2011. máj. 19. 18:10
 18/24 anonim ***** válasza:

ha ez mind igaz akkor írjál rám :D

a helyzet az, hogy a rendes lányok mindig rossz fiúkat fognak ki, a rendes srácok pedig mindig gonosz lányokat...

2011. máj. 19. 19:04
 19/24 napietus ***** válasza:

ha túl sértődős meg nyafka vagy, akkor lehet, hogy azért. nem bántásból mondom, hanem mert segíteni akarok. az ilyen dolgokba nagyon könnyen bele lehet fáradni. nekem pasim volt olyan, aki minden hülyeségen megsértődött meg lelkizett nekem, monadnom sem kell, hogy nem ő lett a férjem...pedig minden más rendben volt, csak szó szerint belefáradtam abba, hogy gyógypedagógust játszak egy hisztis gyerek mellett.

29/N

2011. máj. 19. 19:48
 20/24 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem csak az lehet, h csúnya vagy. Ha szép lány vagy, akkor nem lehet probléma a gyerekesség, én pl imádom a cuki, gyerekes lányokat.
2011. máj. 19. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!