Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne? Vagy ezt jobban szeretik a lányok? Mit reagálnátok erre?
Figyelt kérdés
Nyáron megyek le vidékre, és ott van egy lány akit én nagyon szeretek és össze akarok vele jönni. Ők vidéken elég szegények, én meg eléggé tehetős vagyok(család-bol származok) értsétek ugy hogy.: iphone-omvan, napi 5-6k vagy többet költök, és ezt ö nem ugy venné le hogy "le megyek villogni"?
15f és a lány 16l
2011. máj. 19. 03:48
11/13 anonim válasza:
Az elso valaszolot nagyon birom. :D 100%ig egyet ertek vele.
12/13 anonim válasza:
Ahogy olvasom a kommenteket, rájövök valamire:D HA gazdag vagy, és a csaj is tudja, hogy van pénzed, és tegyük fel, egy hónapja már járkálsz hozzá, akkor illő lenne valami nagyobb ajándékot is venned:-) MErt az is fel fog neki tűnni, hogy annyi pénzed van, de annyira fogod, hogy csak egy fagyit kap tőled:D Nehéz helyzetben vagy:D Én azt javaslom, havonta egyszer lepd meg valami nagyobb ajándékkal. Pl.: parfüm, vagy ha szeret olvasni, akkor egy könyv, nem túl nagy dologra kell gondolni, pár ezerbe belefér:-)
13/13 anonim válasza:
Istenem, erről a La Gata - A macska jutott eszembe 😍 Tv2.hu-n fent vannak a részek, avagy a mai részt egy órával később teszik fel. Mármint a mai részt leadják a TV-be, és utána egy órával később felkerül az oldalra. Érdemes megnézni, eleinte még gyerekek, de EGYRE IZGALMASABB LESZ, HA FELNŐNEK! aj Istenem mindenem a sorozat ... *-* A főcímdalt is imádom (MAite Perroni-Vas a querer volver) Amúgy Daniel Arenas (MAricruzbol Octavio, csak a LA GAtaba Pablo.) a ferfi foszereplo, a no meg Maite PErroni (A La Gataba Esmeraldakent, de ISMERT AZ ARVA ANGYABOL, mint Marichuy. :D) EGYSZERUREEEN IMADOM EZT A 2 SZINESZT ❤❤❤❤❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!