Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van már abból, hogy minden csaj kikosaraz. Mit csináljak ebben a helyzetben?
Nem a külső számít.Persze vannak olyan buta libák akiknek csak a külső fontos de vannak olyan lányok akik nem azt figyelik hogy hogy nézek ki meg ilyenek.Nekem pl.Az a fontos hogy kedves legyen ne alkoholizáljon és hüséges legyen.Hiába néz ki valaki jól mikor vannak olyan pasik is akik szombat éjszaka ott fetrengenek a kocsma előtt meg állandóan beszólogatnak aztán meg röhögnek ez teljesen kiábrándító :S
Legyen több önbizalmad és ha találsz egy rendes lányt biztos szeretni fog téged :)
18L
Nagyon sok bombázót láttam nagyon nem jóképű pasikkal.
Tényleg az önbizalom kell. Olyan pasit egy csaj sem akar, akin látják, hogy görcsölve akar lányt szerezni. Egyszerűen megérzik láthatatlan radarjukkal.
Velem is volt ilyen. Ha csajozni mentem le buliba, semmi sem jött össze, aztán lementem úgy, hogy csak táncolok magamnak, és jöttek a lányok.
Aláírom, hogy tényleg nincs önbizalmam a csajozásban, de hát mire lenne...
Ha lerombolnak egy várat, akkor azt újjáépíteni nagyon nehéz... akármilyen piti tolvajbanda meghiusítja ilyenkor a városfalépítést.
Discoban nekem is volt persze, hogy csak táncoltam, de akkorse volt csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!