Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van már abból, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van már abból, hogy minden csaj kikosaraz. Mit csináljak ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Abból is elegem van, hogy észre se vesznek és minden csajnak csak a jóképüek kellenek. Legjobb lenne, ha elfelejteném a nőket... Ez viszont lehetetlen, mert ha megyek az utcán és meglátok egy csajt, aki szimpatikus úgyis ott lesz bennem, hogy jó lenne vele megismerkedni.
2009. márc. 13. 16:46
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Nem az a megoldás, hogy elfeljted a nőket; ők csodálatos teremtmények. Először is, gyűjts egy kis önbizalmat! E nélkül nem megy! Ha látják rajtad, hogy magabiztos vagy, hogy elfogadod és szereted magad, más lesz a reakció is. Ezt észre fogja venni a környezeted.
2009. márc. 13. 16:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne göröcsölj! Ha nem vagy magabiztos azt a nők egyből észreveszik, a nőknek olyna fickók kellenek akik tudják mit akarnak. Ha görcsölsz nem fog összejönni. Hagyd, hogy minden menjen magától.
2009. márc. 13. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem a külső számít.Persze vannak olyan buta libák akiknek csak a külső fontos de vannak olyan lányok akik nem azt figyelik hogy hogy nézek ki meg ilyenek.Nekem pl.Az a fontos hogy kedves legyen ne alkoholizáljon és hüséges legyen.Hiába néz ki valaki jól mikor vannak olyan pasik is akik szombat éjszaka ott fetrengenek a kocsma előtt meg állandóan beszólogatnak aztán meg röhögnek ez teljesen kiábrándító :S

Legyen több önbizalmad és ha találsz egy rendes lányt biztos szeretni fog téged :)

18L

2009. márc. 13. 16:57
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok bombázót láttam nagyon nem jóképű pasikkal.

Tényleg az önbizalom kell. Olyan pasit egy csaj sem akar, akin látják, hogy görcsölve akar lányt szerezni. Egyszerűen megérzik láthatatlan radarjukkal.

Velem is volt ilyen. Ha csajozni mentem le buliba, semmi sem jött össze, aztán lementem úgy, hogy csak táncolok magamnak, és jöttek a lányok.

2009. márc. 13. 16:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Aláírom, hogy tényleg nincs önbizalmam a csajozásban, de hát mire lenne...

Ha lerombolnak egy várat, akkor azt újjáépíteni nagyon nehéz... akármilyen piti tolvajbanda meghiusítja ilyenkor a városfalépítést.

Discoban nekem is volt persze, hogy csak táncoltam, de akkorse volt csaj.

2009. márc. 13. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a Kulcs a nőkhöz c. könyvet. Abban találsz tanácsokat hogyan erősödjön meg az önbizalmad ésm hogyan hódítsd meg a lányokat.
2009. márc. 13. 18:21
 7/7 anonim ***** válasza:
legyél bunkó velük. és az összes a tied lesz.
2009. márc. 15. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!