Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szoktak a pasik ráköszönni egy lányra?
Azért mert tetszik nekik, vagy gúnyolódásból, vagy mert unatkoznak, vagy miért?
Ma is kint voltam az udvaron, és elment a házunk előtt egy autó, amiből kiintett nekem egy pasi :D De nem ismertem, csak láttam hogy benéz a házunkhoz, és intett. Máskor meg ment itt el egy biciklis, és köszönt hogy helló. És őt sem ismertem....Csak simán h*lyék, vag ymi? :D
Jó a kérdés, engem is foglalkoztatott már. Jó lenne ha írna ide olyan pasi aki csak úgy ráköszön a lányokra, és elmagyarázná, hogy MIÉRT????
Engem amúgy irritál. Ha akar valamit, akkor jöjjön oda ismerkedni, ha nem, akkor hagyjon békén.
Kockázatmentes ismerkedés. Ha autóból köszönök ki egy lánynak, akkor mi történhet?
1. Semmi -> nem égtem be
2. Visszaköszön, odajön -> Fel fogom szedni (talá)
(Nem szoktam.)
Bringán viszont alapból jó kedvem van és mivel úgysem ismer fel civilben (ugye bukó, szemüveg), ezért játékból felvidítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!