Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki próbálnám h milyen lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki próbálnám h milyen lehet seggbe dugni, de a barátnőm engedi, sehogyem tudom rávenni. B. uzis lenne?

Figyelt kérdés

a csajom mindig azt mondja h a annyira tudni akarom h milyen kerssek egy pasit aki ezt élvezi.

Elgondolkoztam h b.uzi vagyok e ha egy másik srácot(aki erre vágyik) seggbe dugok? És akkor legalább tudom h milyen. Ez miatt nem akaroma csajon otthagyni,mert szeretem,de jó lenne őt seggbe b.aszni

2011. máj. 18. 15:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
Akkor vagy buzzancs, hogyha a nők semennyire, de a férfiak an(n)ál jobban érdekelnek. Az, hogy seggbe akarod kúratni magadat az csak simán perverz. Pl a csjod felcsatol egy dildót és azzal megrak hátulról. Ha te akarsz bepakolni egy hapinak, na az már homáros.
2011. máj. 18. 15:54
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
nincs anál jobb
2011. máj. 18. 15:57
 13/18 A kérdező kommentje:

én nem akarom seggbe d.ugatni magam. Én akarom megtudni h milyen az ha popóba élvezek el,meg ilyenek.

Akkor az nem b.uzis,csak perverz ha az én fenekembe dugna fel vmit barátnőm(ebbe ő bent lenne xD,de sztem meg ez b.uzis :S )?

De ha a barátnőm nem engedi h fenékbe .dugjam,akkor az miért b.uzis ha egy meleg csávónak bepakolok?

Mindig is a nők érdekeltek amugy,ugyh ha találnék egy b.uzit aki arra vágyik h jól seggbe tegyék,akkor nem tudomh fel állna e...

2011. máj. 18. 15:59
 14/18 anonim ***** válasza:
69%
ha nem akarja nem akarja. fogadd el, szeresd anélkülis... szerintem a legtöbb csaj nem engedné meg, úgyhogy ha neked annnnnyyyyiiira fontosss és biztosra is akarsz menni inkább keress egy b*zit
2011. máj. 18. 16:08
 15/18 anonim válasza:
81%

egy lanynak nem mindig kellemes, de ha figyelsz ra h ne fajjon neki meg el is sulhet jol a dolog :). az igaz h gusztustalan mert a lanynak a seggebol megtortenik h kijon a k.aki de lehet ellene tenni:D

viszont szerintem a normalis szex sokkal jobb, ugy a lany is elvezi es ha egyutt elvezitek az nagyon izgato tud lenni :D

2011. máj. 18. 16:10
 16/18 anonim ***** válasza:
44%
Ha nagyon rá vagy kattanva a témára akkor csak egy megoldás létezik. Mond meg a csajnak hogy neked ez egy fontos dolog meg hogy mégis ő a barátnőd és szeretnéd ha megértené hogy neked is vannak igényeid. Elmondhatod hogy neked nincs olyan testrészed amihez ő nem érhet és hogy nem korrekt hogy neki van "nem vagytok egyenlőek". A legvégső hogy amíg nem adja be a derekát addig fokozatosan egyre kevesebb szex, hátha ráébred hogy valami nincs rendbe. Én így csinálnám viszont ha jobban kell a csaj mint az anális szex vele, akkor szerintem felejtsd el ezt az egészet mert simán elhagyhat.
2011. máj. 18. 16:52
 17/18 anonim ***** válasza:
92%

"De ha a barátnőm nem engedi h fenékbe .dugjam,akkor az miért b.uzis ha egy meleg csávónak bepakolok? "

Vajon?

Tényleg, semmi buzgár nincs abban, ha férfi létedre megdugsz egy másik pasast. -.-"

Én a helyedben inkább egy qrvát raknék seggbe, azért az mégiscsak nő.

2011. máj. 18. 17:29
 18/18 Alinator válasza:
kérd szülinapodra :) ajándékba( mármint a csajod seggét :) )
2014. okt. 19. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!