Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki próbálnám h milyen lehet seggbe dugni, de a barátnőm engedi, sehogyem tudom rávenni. B. uzis lenne?
a csajom mindig azt mondja h a annyira tudni akarom h milyen kerssek egy pasit aki ezt élvezi.
Elgondolkoztam h b.uzi vagyok e ha egy másik srácot(aki erre vágyik) seggbe dugok? És akkor legalább tudom h milyen. Ez miatt nem akaroma csajon otthagyni,mert szeretem,de jó lenne őt seggbe b.aszni
én nem akarom seggbe d.ugatni magam. Én akarom megtudni h milyen az ha popóba élvezek el,meg ilyenek.
Akkor az nem b.uzis,csak perverz ha az én fenekembe dugna fel vmit barátnőm(ebbe ő bent lenne xD,de sztem meg ez b.uzis :S )?
De ha a barátnőm nem engedi h fenékbe .dugjam,akkor az miért b.uzis ha egy meleg csávónak bepakolok?
Mindig is a nők érdekeltek amugy,ugyh ha találnék egy b.uzit aki arra vágyik h jól seggbe tegyék,akkor nem tudomh fel állna e...
egy lanynak nem mindig kellemes, de ha figyelsz ra h ne fajjon neki meg el is sulhet jol a dolog :). az igaz h gusztustalan mert a lanynak a seggebol megtortenik h kijon a k.aki de lehet ellene tenni:D
viszont szerintem a normalis szex sokkal jobb, ugy a lany is elvezi es ha egyutt elvezitek az nagyon izgato tud lenni :D
"De ha a barátnőm nem engedi h fenékbe .dugjam,akkor az miért b.uzis ha egy meleg csávónak bepakolok? "
Vajon?
Tényleg, semmi buzgár nincs abban, ha férfi létedre megdugsz egy másik pasast. -.-"
Én a helyedben inkább egy qrvát raknék seggbe, azért az mégiscsak nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!