Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit változtatnátok rajtam?
[link] <<
Tudom, nem a külső a számít, de nekem fontos az. És nyugodtan írjátok le a véleményt, akár poz. akár neg., de légyszíves majd tippeket is adjatok. Főként lányok véleményére vagyok kíváncsi.
15/F
Nyugi pár év és rohannak utánad a csajok :"D
addig is borotva,hajad legyen kicsit vagányabb. Amugy én kicsit hosszúnak látom a szemöldököd lehetne kicsit rövidebb. Amugy teljesen rendben vagy. Aki rosszat ír ne hallgass rá, legalább Te nem tükörben pózolós izomlegény képet töltöttél fel (: Kicsit rendbe vágod magad és legyél kedves aranyos srác. ennyi
21/L
nem raksz fel egy másik szögből képet?
mert itt alulról..nagyobbnak látszik a fejed.:S
Gondolom nem megy a csajozas , azert kerded , hogy mit kellene valtoztatni.:D
Borotvalkozas , muszaly.:P szerintem noveld meg a hajad( olyasmire , mint Zac Efronne),a legtobb 13-16 eves csaj arra bukik.:-j Aranyossagrol pedig annyit , hogy nincs ertelme.:)
Azzal csak annyit erhetsz el , hogy tobb csaj baratnod lesz.:) Legy magabiztos , es minden rendeben lesz csajok teren is.:) F/15
Méghogy nem kell az aranyosság a lányoknak....dehogynem!
Lány létemre csak jobban tudom mi kell a nőnek, mint egy pasi! Én kifejezetten utálom, ha egy pasi semilyen..Legyen jófej,kedves,aranyos,figyelmes! A bunkók meg kerüljenek XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!