Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy terhes vagyok?
Múlt hét végén együtt voltunk barátommal. "Kelenföldnél kiszállt" ugyan de segítettem neki, olyan lett a kezem, és utána magamhoz nyúltam. Azóta kétszer keltem úgy reggel, hogy enyhe hányingerem van, és elég érzékeny a mellbimbóm.
Jövő héten kéne megjönnie.
A fenti tüneteket tekintve benne van a pakliban, hogy kismama leszek?
De, ezek már lehetnek a terhesség jelei.
Megvárod a jövő hetet, aztán tesztelsz egyet, ha nem jött meg.
Ez a hányinger és mellfeszülés pont lehet a korai terhesség első jele.
"Ez a hányinger és mellfeszülés pont lehet a korai terhesség első jele."
Múlt hét vége az alig pár napja volt. A beágyazódás csak a 6-7. napon kezdődik, alapvetően onnantól beszélünk terhességről.
Úgyhogy EZ még egyelőre nem a terhesség jele.
Köszi a válaszokat mindenkinek.
Nem tudom, hogy mitévő legyek. 2 hónapja vagyunk együtt, szeretnénk babát, de most még mindketten úgy gondoljuk, hogy korai lenne. Kicsit félek, mert van egy rossz érzésem, hogy lehet, azt gondolja, hogy direkt csináltam, pedig nem. :( Csak hát pont akkor szállt ki, amikor nekem pillanataim voltak hátra, így gondoltam, befejezem...de ő is segített, és az ő keze is olyan volt asszem...de be nem nyúlunk, csak kívül - a csikló volt izgatva. Így mennyi az esély?
Soha nem hallottál még arról, hogy a megszakítás nem megfelelő védekezés? 100 nőből egy év alatt ezzel a módszerrel 35-40 nő esik teherbe. Mi az, hogy nem direkt csináltad? Egésze véletlenül maradt le a farkáról a gumi?
Nem az a probléma, hogy a csiklódhoz nyúltál g*ecis kézzel (mivel a csiklóról nem másznak be a spermiumok), hanem az, hogy "kelenföldnél kiszállósat" játszottatok.
Ha nem akartok még gyereket, akkor védekezzetek normális módon, mert ez nem az. Előbb-utóbb vagy gyerek, vagy abortusz lesz belőle.
Köszi, de abortusz tuti nem lenne belőle.. Eddig bevált ez a módszer, csak most a végén kicsit megfeledkeztem magamról...ennyi. Mindegy, azért a remény éltet, jövő héten úgyis kiderül.
Egyéb fogamzásgátlóknak pedig sajna oka van :( Ő allergiás a latex-re, tehát semmilyen gumit nem tud használni, én meg az injekciót akartam magamnak beadatni, de a nődoki közölte, h nem hajlandó beadni, pedig volt már, h kaptam, akkor nem volt vele semmi gondom...egyéb hormonális módszerekre pedig sajna nincs anyagi lehetőségem :( De ez most jelen pill.ban mellékes.
És szerinted ez a két dolog létezik? Pesszárium pl? Egyszer kell megvenni. Mondjuk ha nincs pénz mellé spermicidre, akkor megszakítással együtt kell használni. De a megszakításnál önmagában a kettő egyszerre jó.
Úgy bírom, hogy az embereknek mindig van kifogásuk, de utána sem néznek a lehetőségeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!