Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklem egyáltalán, vagy csak félreértettem?
Figyelt kérdés
Voltam pár napja felvételizni egy suliban. Kettesével hívtak be felvételizni.Először behívtak engem, de még ketten felvételiztek. Leültem, utánam behívtak egy srácot aki mellém ült le(máshol is lett volna hely). Aztán elkezdett beszélgetni velem, de én nem voltam túl kedves sőt talán kicsit bunkó is mert nagyon izgultam és ezt hozta ki belőlem...:S Pedig helyes pasi...Aztán megvolt a felvételi, hazamentem.Pár nap múlva írtam neki egy levelet amiben bocsánatot kértem amiért ilyen bunkó voltam... Erre válaszolt is de csak röviden, hogy persze megérti stb... Most nemtudom mit tegyek...Érdeklem egyáltalán?2009. márc. 13. 12:39
1/5 anonim válasza:
A leírtak alapján téged biztos hogy érdekel a pasi. :) Hogy ez forditva is így van e, azt tőle kell megtudnod. Persze nem azt mondom, hogy direktbe tedd fel neki a nagy kérdést.. :)
Nem ciki, ha egy nő kezdeményez. Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Valószínűleg ő is izgult,és van aki ilyenkor sokat beszél.Kezdj beszélgetni semleges témáról,ki fog derülni.
3/5 anonim válasza:
Nem érdekled. Ha érdekelnéd, akkor hosszabban reagált volna az üzenetedre.
4/5 anonim válasza:
nem biztos, hogy hosszabban válaszolt volna.. én sem tudnék mit írni egy bocsánatkérésre ilyen helyzetben:D
am sztem lehet esélyed. leheth csak ismerkedni akart, h ismerje az új évfolyam/osztálytársait, de azis lehet, h tényleg bejössz neki.:) ez kétesélyes.
5/5 anonim válasza:
szerintem, mivel még ez nem jelentett túl sok mindent, velem is volt már ilyen, hogy leült mellém egy lány egy buszmegállóba és megszólított, utána beszélgettünk, de semmi egyéb. Ha nem vagy merész típus (én sem vagyok az), akkor először írj kommentárt a képeihez, amivel felkelted a figyelmét, aztán felveheted msn-re, és valamilyen szintű barátság kialakulása után, ha ő nem kérdez rá, mert vagy félénk, vagy nem szeretne többet, akkor nyugodtan teis rákérdezhetsz. Nem ciki, ha egy lány kezdeményez, és veszíteni biztos nemfogsz semmit. Max lesz egy boldog kapcsolatotok:) sok sikert!:) F/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!