Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még rendes pasik?
igen, de pl. én a hajamra kenhetem ezt a tulajdonságomat...uh lehet hagyom is( v remélem találok egy normális lányt aki értékeli)
19/F
A rendes pasikat megtapossák, és egyedül döglenek meg, szal változni kell!
f17
ezt adom 21:28as
egy másik 19/F:D
21:23 vagyok, szintén 19/F :D:D
gondolom az én sztorim is tetszik nektek :D:D
Lehet egy pasi akármennyi rendes és tisztességes, de ha nincs jó dumája vagy vonzó külseje akkor szinte esélye nincs a nőknél.
Olyan nő nem is kellene hosszútávra aki rögtön odaadná magát.
Amiket te is írtál a kérdésedben azok szerintem alap dolgoknak kellene hogy legyenek.
A legjobb érzés amikor ott van melletted valaki akiről tudod hogy szeret és ő is tudja hogy viszont szereted és számíthatsz rá.
De mint azt írtam is ha csak átlagos külsővel rendelkezik valaki aki mondjuk még zárkózottabb is, esetleg a sok vissza utasítástól,akkor az olyan pasiknak esélyük nincs.
Márpedig ha magamból indulok ki akkor az olyan emberek akiket sokszor visszautasítanak azok sokkal jobban tudják/nák szeretni a másikat.
Még annyit tennék hozzá hogy aki azt írta hogy változtat ezen a hozzáálláson, az nem fog tudni, én próbáltam.
Nem dohányzom, nem iszok. ( amit a környezetem miatt már néha gáznak tartok)
Tehát kipróbáltam milyen az az élet, és azt kell hogy mondjam másokat ezzel megtéveszthetsz, de te mindíg érezni fogod hogy ez neked így nem jó.
A személyiségén sajnos az ember ha beledöglik sem változtathat, pedig néha én is szívesen lennék egy bunkó paraszt akinek akkor van nője amikor akarja.
Bocs ha hosszú lett, de jó volt leírni.
21/F
igen szerintem is a lányoknak a bunkó pasik kellenek, mert azokat sosem unják meg, ezért lehet küzdeni. de a jófiú mindig ott van, és unalmas.
egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!