Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm legjobb barátnője. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt barátnőmel 10 hónapja nem vagyok együtt. A legjobb barátnőjével utáltuk egymást, de egyik nap valahogy összefutottunk és onantól kezdve minden nap találkozgatunk. Volt úgy hogy egész nap együtt voltunk, elmentünk együtt strandra stb.. És nagyon jól érzem vele magam úgy érzem hogy ez már több mint barátság, de viszont attól félek hogy ő nem akar tőlem semitsem a volt barátnőm miatt. Félek neki megmondani hogy mit érzek, mert akor lehet elveszitem a barátságát. Úgy beszéltük meg régebben ha valamelyikünk beleszeret a másikba akor egy kis időre hanyagoljuk egymást, és most ő elkezdet engem hanyagolni. Úgy szeretnék hozzá közeledni de nem tudom mi lenne a helyes. Adjatok tanácsot légyszi. Néha ugy veszem észre rajta hogy kezd benne is megmozdulni valami.2011. máj. 16. 20:48
2/3 anonim válasza:
uhh sorstárs. képzeld én meg 4 hónapja szakítottam barátnőmmel, nem volt képben akkor barátnője, de nagyon tetszik, találkoztunk 1szer. már mielőtt összejöttem az exemmel akkor is nagyon tetszett, de hát nem őt választottam. nem tudom mit tegyek, mert folyton lájkolja képem, mostanában nem írt mondjuk. lehet megbeszélek vele egy talit.
3/3 anonim válasza:
Mi az akadálya annak, hogy együtt legyetek? Csak az exed? Mert szerintem ebben nincs logika. Ha szeretitek egymást, és egyedülállóak vagytok mind a ketten, akkor simán.
Csak azért nem jártok, mert a te 10 hónappal ezelőtti bnőd az ő ismerőse is?
Már bocs, de sztem ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!