Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, ha egy csajnak bejön egy másik csaj?
És ha ritkán beszélnek élőben (mert nem ott lakik)?
18/L
sokat néz, meg valahogy látszik rajta, h nem csak úgy megnéz, hanem stíröl, úgymond.
ha nm beszélgettek akkor úgy, h mondjuk ha találkoztok utcán köszön, mosolyog ilyesmik
Hupilila kalapot visel és ha meglátja, egyik lábán ugrálva, integetve üdvözli.
Na jó, viccet félretéve.. :D
Én ilyenkor gyakrabban megdicsérem a ruháját, a haját, esetleg megjegyzem, hogy tetszik a szeme színe, stb. De nem úgy, mint amikor két heteró lány, barátnők viselkednek, hanem egy kicsit.. hogy is mondjam, van benne egy kis szemlesütés, és a testbeszédem is biztosan árulkodik. De anélkül is megy, MSN-en. Ezek bókok, hasonlatok, stb. Az eléggé egyértelmű, hogy "nagyon kedvellek".
Van egyfajta vibrálás, nehezen tudnám leírni, milyen pontosan. Amikor megismerkedtem a barátnőmmel, ő jött oda, hogy van-e kedvem kicsit kimenni beszélgetni, kérek-e valamit inni. És kicsit közelebb állt, mint szokott, vagy ahogy mások szoktak, sokkal közelibb volt, mint amikor láttam, hogy másokkal, haverinákkal beszélget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!