Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bele menyek?
Volt egy srác középsuliba mikor 10es voltam nagyon tetszett nagyon szerelmes voltam belé, ő persze nem igy érzett irántam.Csak jóba voltunk néha beszélgettünk vagy buliba találkozgatunk. 2 évig egy városba jártunk suliba.
Aztán évekig nem találkoztunk msnen fent volt de, nem beszéltünk. Aztán neki is lett barátnője nekem barátom jó sokáig nem találkoztunk. 3 évig volt barátom most újra "szingli" lettem már 3 hónapja.
Múlt héten újra beszélgetünk msnen hogy mi történt az évek alatt meg stb. Majd végül mondta hogy ha szeretném akkor lehetne köztünk akármi de, először csak szex aztán majd a többit meglátjuk. Először nem nagyon vettem komolyan a srácot mert eszembe juttot miket mondott rólam anno és mindig megszívatott ezért nem hittem neki amit ir és egyre többször keresett interneten az utobbi időbe és még kedves is volt velem. Csak az a baj hogy van barátnője de, mondta ha úgy döntök komolyan lennék vele ott hagyja a csajt csak mindig a biztosra megy inkább. Szerintetek belemenyek hogy először csak szex legyen?mindig az évek alatt elfelejtettem a nagy szerelmet iránta de most már gondolkodom rajta egy részből bele mennék végül is nem vesztek semmit mert nincsen semmi félek kapcsolatom csak félek hogy utána ha mégse fordulna komolyra a dolog leégetném magam. Persze megigérte köztünk marad de, hát akkor is kitudja mikor derülne ki
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!