Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a suliban a fiúk észre sem vesznek, de?
De az utcán meg a felnőtt pasik megbámulnak és sokszor egyértelmű , hogy tetszem nekik. de azok a pasik meg legalább 30 meg 40évesek(sokszor még 50-es évek:SS) ami engem zavar. olyan szinte sose volt,hogy a korombelieknek vagy a huszonéveseknek tetszenék(ilyen is volt csak ritkán nagyon ritkán !fordult elő). most akkor ilyenkor mi van? a korombelieknek láthatatlan vagyok szinte a férfiaknak meg tetszem,pedig nincs is nőies alkatom.
más is van ezzel így?
megnézek én minden korosztályt, ha van rajta valami szép persze ebben nincs rossz de én azért nem járnék egy idősebbel maximum ha tényleg nem lesz választásom akkor 29évesig. de ez is csak max. bár nem akarom elhinni, hogy nem tetszek a korombelieknek igaz miért is tetszenék, ha nem is nézek úgy ki mint a legtöbb korombeli lány.
volt amikor megnézett korombeli de az is csak annyi volt, hogy kb 5 mp ig nézett aztán ennyi
Kedves Kérdező, ez azért van, mert a legtöbb 30+ férfi van annyira frusztrált és fiatalságra kiéhezett a szex terén, hogy bármelyik fiatal fruskára ráizgulnak, anélkül, hogy az különösebben jól nézne ki. Ezek legtöbbször megállapodott házasemberek/ lúzer agglegények, akiknek nem elég változatos a szexuális életük.
A fiatal srácok pedig azért néznek keresztül rajtad, mert mondjuk nem ütöd meg náluk a mércét. Ez nem elképzelhetetlen, egy középsuliban van válogatnivaló a csinos lányokból. De ne keseredj el, idővel megtalálod a korosztályod ízlését.
"aci akcióban! XDDDDD , amugy ha jo a cicid, popsid , nem vagy csunya arcilag és jo a tested akkor néznek téged csak nemlátod... sztem ha 14-18 köztiek a veled egy idősek akkor otthon még a f@szukat is verik rád..:D máshogynmelehet elmondani :D"
vékony vagyok nem tudom mennyire jó a testem fehér bőr mégcsak szoliba se járok, átlagos arc
nem hiszem,hogy vernék rám a fsz.ukat , ha keresztül néznek rajtam.
én is sokkal kevesebbnek nézek ki mint amennyi vagyok, a korosztályomat nem igen érdeklem de ahogy te is, én is észrevettem, hogy az idősebbeket igen.
a különbség kettőnk közt, hogy én annyira nem bánom, mondjuk az 50-es azért már túlzás.
Nekem pont a Hozzád hasonló lányok tetszenek, azt hiszem. :D (átlagos arc, vékony testalkat). Bár tudom, hogy ezzel nem sokra mész. :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!