Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Szerintetek melyik alsónemű a legjobb?
Figyelt kérdés
Itt nem csak arra gondolok, hogy a szex-nél, de ha csak alsóneműben csókolózunk a barátommal, akkor melyik bugyi a legjobb?:P (itt a tangára, francia bugyira gondolok és a többire...)
hülye válaszok is jöhetnek, legalább nevetek.:DD
2011. máj. 14. 18:45
11/19 A kérdező kommentje:
köszi. De lenne még egy kérdésem: A francia bugyi most már mért jobb a tangánál??eddig a tanga volt a jó.vagy nem??:D
2011. máj. 19. 20:37
12/19 anonim válasza:
14/19 anonim válasza:
az én barátom jobban szereti a franciabugyit, mint a tangát
15/19 anonim válasza:
az tuti a 2 komentalo bugyija be jon!!!!be indulok az ijen bugyiktol ehez meg egy Meltarto es le se akarja vetni rolad!!!!:d
16/19 anonim válasza:
teljesen mindegy, csak ne legyen nagyibugyi.
17/19 anonim válasza:
en csaj vagyok de en is jobban szeretem magamon a francia bugyit mint a tangat es most van egy komoly kapcsolatom es a baratom is azt mondta hogy inkabb legyen rajtam egy szexy franciabugyi mint hogy egy olyan tanga amibol nem csak a seggem de meg az is felig kint van
18/19 anonim válasza:
15:05 os vagyok amugy a tanga is lehet szexy es az is joh csak ne legyen kint az ami nem kene mert veletlenul valami lesz es at kell oltozz baratnoid elott vagy valaki elott azert szerintem nem szeretned hogy akarki latja hogy olyan tanga van rajtad amibol kilatszik a pi*ad
19/19 A kérdező kommentje:
köszi.:DD
2011. máj. 20. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!