Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartanak 'nőcsábásznak'?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartanak 'nőcsábásznak'?

Figyelt kérdés
16 vagyok, és nagyon sok lányt ismerek. Elég sok barátnőm volt, akik miatt különböző okokból nem jött össze. Viszont még szűz is vagyok, szóval nem mondhatni azt, hogy csak arra hajtok... például 2 hétig jártam egy lánnyal, át akart magához rángatni, de éreztem, hogy ez nem menne, ezért inkább nem akartam átvágni. Azt mondják, hogy nőcsábász vagyok ezek miatt, és nagyon sok lány akik tetszenek, ezért nem akar tőlem semmit, mert tartanak ettől... most mit csináljak?? (a sok lány akiket ismerek, a nagy része csak barát)
2011. máj. 14. 13:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, ha a haverjaid mindig azt látják, hogy akármerre mész lánnyal flörtölsz, akkor ne csodálkozz, hogy annak hisznek. És attól, mert szűz vagy, lehetsz nőcsábász. Örülj ink. neki, hogy sok barátod van és van esélyed a lányoknál! Ezt nem mindenki mondhatja el magáról. Ez sose zavarjon téged! :)
2011. máj. 14. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Csabi??
2011. máj. 14. 15:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem csabinak hívnak... de akkor örülök hogy más is van ilyen helyzetben :D
2011. máj. 14. 15:34
 4/9 anonim ***** válasza:
zsombor?
2011. máj. 14. 15:45
 5/9 A kérdező kommentje:
Lali..
2011. máj. 14. 16:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Kakszi Lajos az Üvegtigrisből? :D
2011. máj. 14. 16:54
 7/9 anonim ***** válasza:
LALI?????(persze)Zsombor tuti te vagy az!!!!!!
2011. máj. 14. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:

pedig még az írásod is Csabi:DD ha nem hát nem:DD

A sok barátnőd miatt gondolhatnak nőcsábásznak..és biztossan kedves aranyos jó megjelenésű fiú vagy:) ami 10 pontos!! Ha valaki erre hivatkozik,tuti h nem ez a baj:/

2011. máj. 14. 17:51
 9/9 anonim ***** válasza:
előző,ezt tuti zsombor lehet!zsombor hétfőn dumálunk!!!!!
2011. máj. 15. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!