Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen viselkedésű fiúba szeretnétek bele?
68%-os: Köszönjük az értelmes válaszokat.
Nekem nem jönnek be a rosszfiuk, aminek az az oka, hogy a legtöbbje csak az eszét játsza.Azt hiszik, hogy milyen menők meg veszélyesek, de közben meg anyuci szoknyája alá menekülnek ha bármi baj van :D:D:D..Ezek nem rossz fiúk, csak egy rakás szerencsétlenségek.. a "rosszfiuk" 98%-a ilyen.
Biztos Én magam is örökké rossz helyen járok, rossz társaságban, mert senki sem jegyezte még meg a kedvességem vagy az udvariasságom.......... viszont amióta tele van a tököm a világgal, elhatároztam, hogy a legnagyobb ge-ci leszek a földön és pontosan azt fogom adni, amit kapok.
Nagyobb lett a pofám, bunkóbb lettem az új arcokkal szemben, kicsit lekezelö is, vettem egy szép autót és láss csodát, 5böl 3 Nö odáig van értem.
Hogy is van ez? Emeddig kedves és egyszerü voltam addig csak egy szamár voltam, most hogy bunkó, arrogáns gyökér vagyok ló lettem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!