Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy szinte mindenkinek a fürdőben készült tükörből villanós képe van a közösségi oldalakon?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 21:24
11/17 A kérdező kommentje:
De az az érdekes, hogy nem is csak a "szépek" csinálják ezt, hanem szinte mindenki. Persze lehetne mondani, hogy csak a kamaszok, de 20 év fölöttieknél is rengeteg ilyen kép van.
2011. máj. 13. 09:37
12/17 anonim válasza:
Mégjobb, mikor csücsörítenek is hozzá! :DDD
13/17 anonim válasza:
Én eleve meg se jelölöm azokat az embereket ismerősnek, aki ilyeneket csinál, mert nem vagyok velük jóba. Am. ezt a lányok kezdték, majd utána csinálták a homik és mivel ez lett a ,,menő" wzért már mindenki ezt csinálja. Am. nekem ezzel semmi bajom, de nekem ilyen képem, biztos, hogy sosem lesz, van sok normális kép magamról, az is bőven elég.
14/17 anonim válasza:
Mi a baj vele?..Magát jobban tudja fényképezni mert látja hogy milyen is lesz. Nekem is vannak ilyen fényképeim és nem azért tettem fel hogy ezzel 'Nagyobbnak' látszódjak vagy ijesmi.. Szerintem ti túl elmaadiak vagytok!! :'D
15/17 jin válasza:
vagy nem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
16/17 A kérdező kommentje:
15:29 ez a jobban tudja fényképezni magát a "hivatalos" magyarázat. De mi a valódi ok, hogy ilyet csináltok ?...:D
2011. máj. 15. 09:49
17/17 anonim válasza:
Mert miért ne? Miért viszitek ilyen nagyra?Bolhából elefántot csináltok! Nincs benne egyáltalán semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!