Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol és hogyan ismerkedhetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan ismerkedhetnék normális fiúkkal?

Figyelt kérdés
Szeretnék fiúkkal ismerkedni , de kezdeményezni nem igazán merek, bulizni se nagyon járok. Mit tegyek?L/19
2011. máj. 12. 18:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
39%

"A kérdező kommentje:

Miért? Rólad mit lehet tudni?:)"

Úristeeeeen na ezért nincs barátod... talán azért kéri, hogy írj rá, hogy megismerjétek egymást, nem gondolod? Mit vársz, forgasson neked kampányfilmet, hogy képes legyél dobni neki egy privit?

Na az ilyen csajoknál szoktam reflexből arrébb állni, van 50 millió másik, aki tényleg kapcoslatot akar, és azért mondjuk tenni is képes (mondjuk dobni egy privit), nem csak rinyálni tud, hogy jajj-jajj...

18/F

2011. máj. 12. 18:31
 12/31 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy veled tudnék beszélgetni?
2011. máj. 12. 18:35
 13/31 anonim ***** válasza:
Mert mindenkivel tudok beszélgetni, aki nem túl buta hozzá :)
2011. máj. 12. 18:36
 14/31 A kérdező kommentje:
Mi az hogy az ilyen csajoknál szoktál reflexből arrébb állni? Milyen csajoknál?:) Akkor elmondanád lécci mi velem a probléma?:)
2011. máj. 12. 18:51
 15/31 anonim ***** válasza:

Elmondanám persze, nem bántani akarlak én, nincs nekem okom rá! Vágod itt mondod, hogy te nem mersz kezdeményezni stb stb erre itt van 2 srác aki kezdeményez neked, annyit kéne csinálnod, hogy dobsz nekik egy privit, de te nem, hárítasz, meg kéreted magad, "Miből gondolod, hogy veled tudnék beszélgetni?" stb. Hát akkor bameg beszélgess magaddal ha neked kampányolni kéne XD

Az a bajod, hogy azt hiszed, hogy egy kapcsolatért csak a fiúnak kell tennie, és te meg várod a sült galambot! Közben egy kapcsolatért ugyanannyit kell dolgoznia a lánynak, mint a fiúnak. Igen, az a szokás, hogy a "látványosabb" lépéseket a fiú teszi meg, de ez nem azt jelenti, hogy a lány csak ül karba tett kézzel, és vár.

Egy lány pl. csábítson (nem, nem azt mondom, hogy ribanckodjon, hanem vesse be a női praktikákat). Ez, hogy "Miből gondolod, hogy veled tudnék beszélgetni?" ez egyáltalán nem csábító, hanem kifejezetten riasztó. Ilyeneket akkor mond az ember, ha le akarja koptatni a másikat. Te meg állítólag kapcsolatot keresel, vagy mi.

18/F

2011. máj. 12. 18:59
 16/31 anonim ***** válasza:

Olyan jó nézni hogy itt mindenki fél szavakból kiismeri a másikat és már elítéli meg stb...

Szerintem a lényeg hogy csináld azt amit szeretsz csinálni vagy találj egy hobbit és így akár megismerkedhetsz emberekkel. Nem is kell egyből kezdeményezni. Ha nem jársz buliba akkor ha van egy kutyád esetleg kutyasétáltatás közben is ismerkedhetsz elég ha csak barátkozol aztán ki tudja ki mutat be kinek. De akár neten is ismerkedhetsz hogy beszélgetsz pár emberrel és így hogy látod hogy elfogadnak stb így majd egyre jobban meg tudsz nyílni akár a kinti életben is. Mondjuk attól is függ milyen településen laksz mert faluban mások az esélyek mint pl. egy városban.

20F

2011. máj. 12. 19:03
 17/31 anonim ***** válasza:
Mondjuk amit 18.59-es ír, abban van valami. Írj privit és akkor majd lesz ami lesz. Abban végülis nincs semmi :)
2011. máj. 12. 19:05
 18/31 anonim ***** válasza:

18:31/59-est inkább nem is kommentelem. Jó, mégis. Mi az, hogy tegyen érte? Hiszen ő lenne a lány, vagy mi a fene. Nehogy már ő írogasson vadidegen fiúknak. Nem dobálni kellene itt a "dobj egy privit", "írj nekem" és hasonló kiírásokat (tudom, hogy másvalaki volt). Az nem kezdeményezés a fiú részéről, inkább kibúvó arra az esetre, ha nem jön össze. Akit ténylegesen érdekel a lány, az majd ír neki (anélkül, hogy itt világgá kürtölné), hiszen ott van a lehetőség a kérdés alatt.

Azért kötekedni, mert a lány óvatos egy vadidegennel, aki akár Michael Jackson is lehet a túlvilágról, meg elég éretlen hozzáállás. Az internet nem játszótér, az óvatosság pedig nagyon bölcs dolog.

27/F

2011. máj. 12. 19:05
 19/31 anonim ***** válasza:

Írj nekem magadról privátban.

20F

2011. máj. 12. 19:07
 20/31 anonim ***** válasza:
here i am ahogy a művelt magyar mondaná hiszen a művelt amgyar tud angolul:D
2011. máj. 12. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!