Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Német pasik bejönnek?
én nagyon szeretem őket szőke magas fúkra bukom.
Ti?:)
természetesen nem mind igy néz ki de többségük igen...több a szöke mint idehaza...
igen énis nagyon szeretem öket nekem is volt és remélem lesz még német pasim :D sok van belölük bp-en,balatonon és persze németországban
Mivel férfi vagyok ezért úgy válaszolnék hogy a német csajok jönnek be:)
A nőkben a kedvencem a tiszta "északi" germán típus,olyan összhatást keltenek bennem mint ha nem is emberek,hanem angyalok vagy vmi isteni lények lennének.Ezért az ilyen kinézettel rendelkező lányok nagyon meg tudnak ragadni.
20/F
15:34: "A nőkben a kedvencem a tiszta "északi" germán típus,olyan összhatást keltenek bennem mint ha nem is emberek,hanem angyalok vagy vmi isteni lények lennének.Ezért az ilyen kinézettel rendelkező lányok nagyon meg tudnak ragadni."
Mint például Kristanna Loken? :)
Imádom...
van európai, ázsiai, és fekete.
de szerintem az európain belül felesleges megnevezni, hogy gán vagy svéd, holland vagy angol.. európai. nagyrészt hasonló arcunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!