Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Német pasik bejönnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Német pasik bejönnek?

Figyelt kérdés

én nagyon szeretem őket szőke magas fúkra bukom.

Ti?:)

2011. máj. 12. 14:14
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

természetesen nem mind igy néz ki de többségük igen...több a szöke mint idehaza...

igen énis nagyon szeretem öket nekem is volt és remélem lesz még német pasim :D sok van belölük bp-en,balatonon és persze németországban

2011. máj. 12. 14:32
 12/21 anonim ***** válasza:

Mivel férfi vagyok ezért úgy válaszolnék hogy a német csajok jönnek be:)

A nőkben a kedvencem a tiszta "északi" germán típus,olyan összhatást keltenek bennem mint ha nem is emberek,hanem angyalok vagy vmi isteni lények lennének.Ezért az ilyen kinézettel rendelkező lányok nagyon meg tudnak ragadni.

20/F

2011. máj. 12. 15:31
 13/21 A kérdező kommentje:
énis az ilyeneket szeretem csak pasiba :P
2011. máj. 12. 15:34
 14/21 anonim ***** válasza:

15:34: "A nőkben a kedvencem a tiszta "északi" germán típus,olyan összhatást keltenek bennem mint ha nem is emberek,hanem angyalok vagy vmi isteni lények lennének.Ezért az ilyen kinézettel rendelkező lányok nagyon meg tudnak ragadni."

Mint például Kristanna Loken? :)

[link]

Imádom...

2011. máj. 12. 15:55
 15/21 anonim ***** válasza:

van európai, ázsiai, és fekete.

de szerintem az európain belül felesleges megnevezni, hogy gán vagy svéd, holland vagy angol.. európai. nagyrészt hasonló arcunk van.

2011. máj. 12. 17:35
 16/21 napietus ***** válasza:
utolsó, azért egy svédet egy göröggel elég nehéz összekeverni, pedig mindkettő európai...
2011. máj. 12. 17:38
 17/21 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D németek örökkön örökké *-*
2011. máj. 13. 00:20
 18/21 A kérdező kommentje:
www.jappy.de én itt beszélek sok némettel.valaki fennt van még rajta? :D
2011. máj. 13. 07:27
 19/21 anonim ***** válasza:
hát, mikor én német fiúkat látok, pont h nem magas szőkék. barna szem, barna haj, nem túl alacsony de nem is túl magas. és igen, bejönnek. nagyon is!
2011. máj. 13. 16:55
 20/21 anonim válasza:
hát azért az túlzás hogy barna hajú barna szemű kisebb emberek...biztos vannak olyanok is a németek közül, de akiket én ismerek németeket itt magyarországon (német vagyok) legtöbbjük olyan mint én, 180 fölötti szőke hajú, kék/szürke szemű :D
2011. szept. 10. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!