Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy vékony lányra miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy vékony lányra miért gondolják azt rögtön, hogy direkt csinálja divatból?

Figyelt kérdés

Nekem mindig mondják, hogy miért vagyok ilyen vékony? Hízzak már.stb...

De miért kell egyből azt hinni, hogy divatból csinálja?:D

Komolyan, nekem mondták már azt is, hogy nem jönnek be a fiúknak a vékony lányok.. De ,ha ezt örököltem akkor mit csináljak. Vagy csak szimplán furcsán néznek rám, vagy lenézően.

Ismeretlenül miért kell valakit rögtön megbélyegezni?:)

2011. máj. 10. 13:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Vékony, gebe :D De ez van. Én elfogadtam már, és szerintem nem is akkora probléma :) Csak az bánt, mikor a férfiak jönnek azzal a beszólással, hogy "semmi segge, semmi melle", és ezért nem kell nekik a vékony nő.
2011. máj. 10. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt pedig nagyon jól meg lehet különböztetni, hogy ki az aki magától sovány, ki az direkt túl sovány. Látszik, ha valaki anorexiás, más az lkata, a csontvastagságon, a csípő szélességén, hol beesett, hol nem. Nem értenek hozz, tojd le őket! Irigyek!
2011. máj. 10. 13:48
 13/15 A kérdező kommentje:

"Csak az bánt, mikor a férfiak jönnek azzal a beszólással, hogy "semmi segge, semmi melle", és ezért nem kell nekik a vékony nő."

Engem is bánt de már annyira nem érdekel.

2011. máj. 10. 13:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Na kössz...arról, aki anorexiás, miböl szüritek le, hogy divatból csinálja? Azért nem kellene ítélkezni.

Nekem pl. 168 cm-hez 55 kg volt a versenysúlyom. Szültem egy kislányt, rá 4 hónapja beteg lettem a szülés következményeként. Villámgyorsan szabadultam meg a kilóktól sajnos, 40-45 kg vagyok most (igyekszem egy minimális ételt magamba eröltetni, bár néha így is eljön a pokol)... bordám is kilátszik, minden. Orvosnál voltam, nem tudnak vele mit csinálni. Anyám meg azt hiszi, hogy tuti divatból csinálom, folyamatosan bánt engem, hogy milyen csúnya testem lett. Pedig nem az én hibám!!!

Aki meg alapból vékony alkat, azokon nagyon látszik, hogy az, nekem eszembe sem jutott azt mondani, hogy fogyóznak. Akik ezt mondják, azok nem tudnak semmit. Ne is törödj velük!:)

23/N

2011. máj. 10. 14:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Jaj a kezet ne is mond. Na az én kezeim is gebék. Majd elég lesz gyűrűt találnunk a párommal, meg sok bevétel lesz a gyűrűnél tuti. :S
2011. máj. 10. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!