Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyen szájról? LINK
Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon telt ? Csókolnátok ? Visszataszító ? A vékonyabb szebb ?
(Amúgy az enyém :) 16L
2011. máj. 9. 17:43
11/24 A kérdező kommentje:
Igen Budapesti vagyok.
2011. máj. 9. 18:10
12/24 anonim válasza:
Úristen:)
Megkérdezi, hogy mindenki megdicsérje...
Inkább keress egy fiút aki éjjel nappal dicsér, és ne itt akarj bókoltatni!
Ha meg igazi a kérdés akkor egy teljesen átlagos szád van:)
Nem az amiért olvadoznak, de csókolható!
Az én barátnőmé fényévekkel jobb és kívánatosabb mégse hirdeti az interneten.
13/24 anonim válasza:
Szép a szád, én is Bp-en lakok. Dugunk?
Nem tudom milyen válaszokra számítottál...
15/24 anonim válasza:
Nagyon szexi, érzéki ajkak. Csókolnám.
16/24 anonim válasza:
biztos jó kis vákuum van a fejedben ;)
18/24 A kérdező kommentje:
Nem ezért tettem ki a kérdést.
Nem akarom , ahogy az előzők mondták dicsérgessenek tényleg egyszerűen a véleményetekre vagyok kíváncsi... :)
2011. máj. 9. 18:55
20/24 anonim válasza:
Szia!Én lány vagyok, a szám hasonló a tiedhez, csak még teltebb. Én nem szeretem, barátom is inkább a vékony ajkú nőket szereti, de aztán megmutattam neki, mire vagyok képes a számmal:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!