Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám rábírni magam, hogy odamenjek a lányhoz?
Voltam hasonló cipőben. Az a lényeg, hogy ne akarj görcsösen csajozni, azt valahogy megérzik a lányok.
Nyugodt legyél, és ne úgy menj hozzá, hogy barátnőnek kell, hanem úgy, hogy ismerkedni akarsz, szórakozni. Lazább maradsz, és több esélyed lesz, nekem bevált.:)
Szia!
Jól teszed, hogy nem bagózol, piálsz stb ;-)
Hát ide csak 1 kis önbizalom kell :-) Ha beégsz, beégsz ez van. :-P
De nem olyan gonosz szerintem, hogy így visszautasítson :D Sőt.. Lehet, hogy nem is lesz rá oka :-) Ha ilyen bátortalan vagy akkor próbálj meg apránként közeledni hozzá :-)
Az első vagyok.
Ha közös előadáson vagytok és gyakorlaton is, akkor az máris elég arra, hogy egy kezdő témátok legyen.
Mellé kerülsz, aztán rákérdezel, hogy tetszik e neki az előadás, vagy akármit ezekkel kapcsolatban.
Ha szimpi vagy neki, akkor nem fog folyton egyszavas válaszokat adni, esetleg mosolyog is, és akkor lehet bármiről beszélgetni.
Aztán ha jót dumcsiztatok, akkor az előadás végén megmondod neki, hogy élvezted a társaságát, szívesen folytatnád egy teázóban pénteken, vagy akármi.
Ismét az első hsz vagyok:D
A haverjaidat biztos rátudod beszélni, hogy éppen mit szeretnél elérni, a másik gond már picit neccesebb.:)
Ha mindig ott vannak, akkor írj egy cetlire valami olyat, hogy "mindig melletted ülnek a barátnőid, hogy ne tudjak a közeledbe férkőzni?" És írd rá a mobilszámod.
Ezt pedig tedd az ölébe vagy a kezébe az előadás közben.
Biztos kíváncsivá teszed ezzel, és ha van esélyed, akkor jönni fog az sms nagyon hamar.:)
Fontos, hogy ne bejáratott dologgal közeledj, mert azzal mindennap megtalálják a csajokat, legyél kreatív;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!