Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi korkülönbséget engedsz meg?
16-21 év közöttiek!
Mennyi korkülönbséget engedtek meg, ha pasiztok/csajoztok:
pl.: 18 éves csaj vagy és elmész 'ismerkedni', akkor 17 az alsó határ és 24 a felső.
Kérlek,felső és alsó határt a korotokkal és nemetekkel együtt írjatok.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:17
Köszönöm :)
Pont ezt mondtam én is, aki érdemes rá, azt megbecsülik, és valóban, az én koromban már azért többnyire túl vagyunk az éljük ki magunkat, nem találjuk a személyiségünket dolgokon. Vannak céljaink, amiknek az alapjait ilyenkor kell lefektetni és jó pár velem egyidős barátnőmnek már férje és kisbabája is van. Semmiben nem különbözünk más felnőtt emberektől.
Jó, én nem vitatkozok veled.
Te lehetsz a fiatalabb, de tőled nem lehet a fiú 1 hónappal sem.
Lányok részéről a fiatalabb pár ritkán szerencsés (de nem kizárt).
Szerintem a (példáddal élve)nagyon nagy különbség van 18 és 18 éves lány között. Van aki már ekkor érett annyira, hogy kitűnő párost alkotna egy 30 éves férfivel, de ez kevésbé valószínű, mint a 19-25 évesekkel. Ennek oka az, hogy míg egy 18 éves lány tanul, a 30 éves pedig már dolgozik. Más időbeosztás, más gondolkodás, más tervek.
Nagy korkülönbség azért sem szerencsés, mert egy jóval fiatalabb lány "élni" szeretne, míg egy 30-nál idősebb ember családot alapítani, megállapodni (normális esetben).
18 évesen a péntek esték szólhatnak a bulikról 30 évesen inkább arra vágysz, hogy kipihend a 40 órát, amit végig dolgoztál a héten.
De újra hangsúlyoznám, hogy ez nagyon ember függő. Ismerek olyan párokat, ahol működik a 10-14 év korkülönség. (Ennek alapja szerintem az, hogy a lányok ebben a kapcsolatokban érettebbek a koruknál.)
Nem hiszem, hogy apakomplexusos lenne, az ezzel megvádolt válaszoló. Egyszerűen komolyabban gondolkodik, mások az igényei, mint a korosztályában lévő fiúknak. És ezzel semmi probléma nincsen.
Szerintem próbálkozni azért simán megéri. Ha nem passzoltok a korkülönbség miatt nagyon hamar ki fog derülni.
És még egy dolog! Érdemes vigyázni, mert nem tudhatod, hogy egy jóval idősebb férfi kihasználni akar-e, milyen szándékai vannak. Tényleg csak friss húsként tekint-e rád. Első pár randi alkalmával mindenképpen nyilvános helyre menjetek.
Mivel én még a szüleimmel élek, nem igazán lenne célszerű, ha egy, a szüleimmel hasonló korú férfit vinnék bemutatni.
De amúgy 18/L és szerintem a 30-32 még belefér.
Mármint nem a 30-32 korkülönbség, hanem maga a férfi kora.
Utolsó voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!