Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen férfi alsógatyát tartotok szexinek?
Figyelt kérdés
Elsősorban lányok: ti mit tartotok szexinek a pasitokon/szexpartnereteken alsógatya téren?
Fiúk: ha van valami jó ötletetek, ne fogjátok ti sem vissza magatok :D
Mindent írjatok le légyszi (szín, boxer/fecske, stb)
2009. márc. 10. 13:28
1/15 anonim válasza:
A barátnőm a testhez simuló boxert részesíti előnyben, főleg fekete színben.
És imádja ha felfelé kikandikálok:D
2/15 anonim válasza:
Én a testhez simuló boxert szeretem látni pasikon, fekete a legjobb, de lehet színes is. :)
3/15 anonim válasza:
Ugyanaz , mint előzőknek, de számomra egy szép barna bőrű pasin a fehér is nagyon nagyon nagyon szexi :P
4/15 anonim válasza:
szintén a testhez simuló boxer :D
5/15 anonim válasza:
Nalam is a boxer a befuto sztm is az nez ki a legjobban egy pasin nekem az idealis szin a fekete (ijen teren)de meg az amiben van valami fekete abar es a tobbi feher ugy is jol nez ki sztm
6/15 anonim válasza:
testhez simuló boxer, a szín mindegy. bár nekem a fecske is tetszik, az is jól kiadja a domborulatokat.:) de annak is örülnék, ha a barátom egy piros/fekete férfi tangában villantana nekem :D:D
21(L)
7/15 anonim válasza:
Én fiú vagyok 22 éves. Nekem csak és kizárólag boxereim vannak, de nem feszülő hanem inkább bővebb típusúak. Nagyon kényelmes. Színre nem egyszínű, hanem inkább sokféle mintás. Barátnőm nagyon szereti őket.
8/15 anonim válasza:
Szia!
Annyira jó feneke van a férjemnek, hogy mindegy. De ha választani kell, a testhez símuló boxer vagy a normál fazonú (csakis J-press)amiben tetszik. Színe lehet fekete, szürke, de van egy isteni bordó is. :)
Üdv!
9/15 anonim válasza:
boxer :) az szexi...akkor is ha simulós, akkor is ha nem... a fecske meg már gáz sztem...
10/15 anonim válasza:
Nekem nem igazán jön be a feszülős boxer,annál inkább a bővebb:) de egyébként TELJESEN mindegy,mert imádom a barátomat ebben is abban is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!