Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem figyelnek fel rám a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem figyelnek fel rám a lányok?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy a lányok nem vesznek észre lehet hogy a kűlsömel lenne baj? 180cm magas 60kg fekete haj,barna szem.

Interneten képnélkül olyan jol eltudok beszélgetni lányokal.Még azt is mondjak hogy ritkán találkozni ilyen aranyos,kedves srácal.

Nem értem akkor most mi a baj?

Bocs a helyesirásért a nyelvtan 2es :D:D:D

2009. márc. 10. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ez volt nyugi. Csak én épp a vastagabb kategória tagja vagyok. A tettek mezejére kell lépni, kezdeményezni! Önbizalom, barátom!
2009. márc. 10. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Talán mert interneten, kép nélkül ismerkedsz, menj oda a valóságban is.
2009. márc. 10. 12:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
menyus?
2009. márc. 10. 13:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
melyik menyus?
2009. márc. 10. 14:10
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
180 cm és 60 kiló az már alultáplált. Szedj még fel legalább 10 kilót, mert nem a személyiségeddel van a baj hanem a testfelépítéseddel. Ha hosszú hajad van az meg már inkább nőies. Mellesleg neten bárkit le lehet venni névtelenül a lábáról ha azt mondod amit hallani akar, ha férfi akarsz lenni élőben kell a nőnek bókolni.
2009. márc. 10. 14:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Az a baj nehéz lenne 10kg ot fellveni nekem az egyszerüen nem megy pedig nagyon sokat eszek.
2009. márc. 10. 16:39
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Fehérjeporok.
2009. márc. 10. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a baj, hogy eleve barátkozni próbálsz...

Az a helyzet, hogy én pl. soha nem járnék egy olyan pasival, akire előzőleg azt mondtam, hogy "aranyos". Egy "aranyos- kedves" fiúval haverkodok, egy férfi viszont levesz a lábamról.

Talán változtass egy kicsit a hozzáállásodon, légy férfiasabb belsőleg- és külsőleg egyaránt!

Ja, és tényleg ne csak neten ismerkedj, vár a "való világ"! :)

2009. márc. 10. 22:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha hízni akarsz, akkor egyél sokszor sokat. Hiába mondod, h sokat eszel. Nem eszel eleget. Mindenki tud hízni. Kinek könnyebben, kinek nehezebben megy.

(14 évesen 40 kg voltam és 156 cm, most 180 cm körül és kb 70 kg. Voltam már 78 is, csak a sok stressz stb. nem eszek annyit és fogytam)

Ja és menj el konditerembe.

2009. márc. 10. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!