Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem figyelnek fel rám a lányok?
Az lenne a problémám hogy a lányok nem vesznek észre lehet hogy a kűlsömel lenne baj? 180cm magas 60kg fekete haj,barna szem.
Interneten képnélkül olyan jol eltudok beszélgetni lányokal.Még azt is mondjak hogy ritkán találkozni ilyen aranyos,kedves srácal.
Nem értem akkor most mi a baj?
Bocs a helyesirásért a nyelvtan 2es :D:D:D
Szerintem az a baj, hogy eleve barátkozni próbálsz...
Az a helyzet, hogy én pl. soha nem járnék egy olyan pasival, akire előzőleg azt mondtam, hogy "aranyos". Egy "aranyos- kedves" fiúval haverkodok, egy férfi viszont levesz a lábamról.
Talán változtass egy kicsit a hozzáállásodon, légy férfiasabb belsőleg- és külsőleg egyaránt!
Ja, és tényleg ne csak neten ismerkedj, vár a "való világ"! :)
Ha hízni akarsz, akkor egyél sokszor sokat. Hiába mondod, h sokat eszel. Nem eszel eleget. Mindenki tud hízni. Kinek könnyebben, kinek nehezebben megy.
(14 évesen 40 kg voltam és 156 cm, most 180 cm körül és kb 70 kg. Voltam már 78 is, csak a sok stressz stb. nem eszek annyit és fogytam)
Ja és menj el konditerembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!