Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szóltok a perverz (ebb) lányokhoz? Bejön, vagy inkább taszít?
Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 23:10
11/14 anonim válasza:
A szexmániás nem perverz. Perverz az a csaj, aki folyton latex szerkóban feszít, és korbácssal veri szét a s.gged jutalomból miután kinyalatta magát veled. Vagy a talpait/cipőjét kell nyalogatnod. Vagy csak análszexre hajlandó, mégpedig úgy hogy ő nyomja be neked a felcsatolható péniszt.
12/14 anonim válasza:
1:02es vagyok.
nem is azt irtam h a perverzség az ugyanaz mint a szexmániás.
igenigen ezek az elfajultabb változatok, de nem akartam ennyire részletezni, mivel én se vagyok mind1ikre hajlando.
a partnerem teljesen jol kezeli:) söt örül h végre van 1 ilyen barátnöje aki ilyen:))
13/14 anonim válasza:
hát egy ilyen barátnőnek én is örülnék mint te :D
14/14 anonim válasza:
:D
amugy 1ik legjobb bnöm is perverz és szexmániás is:DD
nem tudom, mennyire jellemzö ez a lányok körében, de sokan sztem elhallgatják, mert ciken tartják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!