Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha az egyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha az egyik legjobb barátotokról/barátnőtökről kiderülne, hogy homoszexuális?

Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 16:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
93%

Ha legjobb barát, akkor szerintem az elég hamar kiderül. Nem értem ezt a kérdést emiatt.Legjobb baráttá vált ez a dolog meg csak később derült ki? Akkor az nem tudom, milyen mély.

Vagy annyira fél, és nem merte hamarabb elmondani?

Nekem tökmindegy kinek mi a nemi orientációja, nem ilyenek alapján kedvelek meg vagy sem embereket.

2009. ápr. 25. 19:13
 22/33 anonim ***** válasza:
35%
03-09 18:37 szöveged alapján egy látens melegnek tűnsz aki próbálja önmagát meggyőzni.
2009. ápr. 25. 19:14
 23/33 anonim válasza:
82%
Hát... az én barátaimat nem zavarta :)
2009. máj. 1. 20:03
 24/33 anonim ***** válasza:
76%
Egy nőnek állítólag nagyon jó barátnője volt, minden pasit elhajtott mellőle, és egy idő után bevallotta, hogy ő mást is érez.
2009. máj. 27. 23:16
 25/33 anonim ***** válasza:
96%

Nekem a legjobb barátom meleg és egy nagyon jó barátnőmről kiderült, hogy leszbikus. Abszolút nem változott a róla kialakított képem. Az olyan gáz, mikor valaki ennyire megdöbben, hogy hú..úristen.., mert mondjuk egy barátjáról kiderül, hogy más. Mai világban szerintem abszolút nincs benne semmi különös.

16/L

2009. júl. 11. 19:10
 26/33 anonim ***** válasza:
96%

A legtöbb barátom meleg, szeretek melegekkel ismerkedni, sokkal értelmesebb dolgokról lehet velük beszélni mint más pasikkal. Nem akarnak rögtön megfektetni, meg semmi ilyesmi, imádom őket:)

Leszbikkel sincs gondom.

2009. júl. 11. 19:11
 27/33 anonim ***** válasza:
96%
Támogatnám.. És nem engedném, hogy majd szivassak.. Vegul is o nem tehet rola..
2009. júl. 11. 19:40
 28/33 anonim ***** válasza:
95%
Az egyik barátnőm is bevallotta, hogy biszex, de ez nem változtatott semmin. Hidegvérrel fogadtam, azóta sem lett belőle probléma. Nagyon jó barátnőm, nem is félek nála aludni, nem fog rám mászni, tudom, mert ismerem annyira. Tehát nem teszek semmit, elfogadom, azóta is nagyon jó barátnő, ez nem számít.
2009. júl. 11. 19:52
 29/33 anonim ***** válasza:
83%

Semmit, elfogadnám. Én is biszex vagyok, nem mindenki tudja rólam, illetve akinek mondom, nem mindig veszi komolyan, nem hiszik el. Na de mindegy, pont jó így nekem! :)

28/n

2009. júl. 11. 20:17
 30/33 anonim ***** válasza:
95%

elfogadnám :) van is ilyen barátnőm :) nem változott semmi, ugyanúgy barátok maradtunk és senki más sem problémázott ezen

15/L

2009. júl. 11. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!