Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha az egyik legjobb barátotokról/barátnőtökről kiderülne, hogy homoszexuális?
Ha legjobb barát, akkor szerintem az elég hamar kiderül. Nem értem ezt a kérdést emiatt.Legjobb baráttá vált ez a dolog meg csak később derült ki? Akkor az nem tudom, milyen mély.
Vagy annyira fél, és nem merte hamarabb elmondani?
Nekem tökmindegy kinek mi a nemi orientációja, nem ilyenek alapján kedvelek meg vagy sem embereket.
Nekem a legjobb barátom meleg és egy nagyon jó barátnőmről kiderült, hogy leszbikus. Abszolút nem változott a róla kialakított képem. Az olyan gáz, mikor valaki ennyire megdöbben, hogy hú..úristen.., mert mondjuk egy barátjáról kiderül, hogy más. Mai világban szerintem abszolút nincs benne semmi különös.
16/L
A legtöbb barátom meleg, szeretek melegekkel ismerkedni, sokkal értelmesebb dolgokról lehet velük beszélni mint más pasikkal. Nem akarnak rögtön megfektetni, meg semmi ilyesmi, imádom őket:)
Leszbikkel sincs gondom.
Semmit, elfogadnám. Én is biszex vagyok, nem mindenki tudja rólam, illetve akinek mondom, nem mindig veszi komolyan, nem hiszik el. Na de mindegy, pont jó így nekem! :)
28/n
elfogadnám :) van is ilyen barátnőm :) nem változott semmi, ugyanúgy barátok maradtunk és senki más sem problémázott ezen
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!