Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányokat zavarja ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányokat zavarja ha egy fiunak szőrös a feneke?

Figyelt kérdés
Kb annyira mint a lába!vagy mindenkinek olyan?
2009. márc. 9. 15:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
az zavarna, ha csupasz lenne!
2009. márc. 9. 15:44
 2/13 anonim válasza:
90%
nem hiszem,hogy a fenek a lenyeg, es foleg, hogy szoros))):.Az en ferjem tetotol talpig szoros es megsem zavar.
2009. márc. 9. 15:46
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Még szép, hogy szőrös egy férfi fenék.. Nekem nem egy babapopsis óvodás, hanem egy rendes férfi kell..
2009. márc. 9. 15:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Nekem ez a természetes! ili
2009. márc. 9. 16:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

hát lehet most le leszek pontozva de nekem jobban tetszik ha nem szörös.

de ha csak egy kicsit szörös az sem érdekel.

én a barátommal egyszer leborotváltattam a fenekét mert kiváncsi voltam hogy ugy milyen és nekem jobban tetszett de persze ö ezt nem szerette csinálni ugyhogy maradok a kicsit szörösnél:)

2009. márc. 9. 16:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
én nem szeretem ha szörös pesze ha csak olyan pihés mint a kézen oké de ha dzsngel akkor inkább gyantázd
2009. márc. 9. 16:16
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
a túl szőröset nem.nem lenne jó eltévedni benne
2009. márc. 9. 16:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom első férfi vagyok.. 8) Lehet le leszek pontozva, de különösebben nem ez a lényeg, elmondom az igazat. Nekem is szőrös (volt) a hátsó felem, egyszer kíváncsiságból leborotváltam. Maga a borotválás is kínszenvedés volt, de az utánavaló pár napot senkinek nem kívánom.. Miért nem gyantázom? Mert tök feleslegesnek tartom, ráadásul nekem nem kicsit volt szőrös. Bár borotválom jelenleg is amikor olyan alkalom van, és már nagyon kinőtt a szőr, de amikor nő a szőr egyrészt össze vissza szurkál, másrészt meg nem túl kellemes, mert borotválás után testápoló és hintőpor mellett is kipattogzik, és majdnemhogy fáj. Barátnőm elfogadja ha szőrös a hátsó felem, különösebben nem érdekli, nem ez a lényeg amikor együtt vagyunk. :)

17/F

2009. márc. 9. 16:53
 9/13 anonim ***** válasza:
78%
Ha annyira nem szőrös akkor sztem nem gáz! Én természetesnek tartom h a férfiak szőrösebbek, ott is. Soha nem kérném arra a párom h szedje le, mert abszolút nem lényeges!
2009. márc. 9. 17:24
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Engem abszolút nem zavar, az jobban zavarna, ha teljesen csupasz lenne.
2009. márc. 9. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!