Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-18éves lány kategóriának: Lányok, most akkor mi van?
16/F
Szerintem elég gagyi a testalkatom, ezért tettem fel egy kérdést nemrég képekkel együtt a sport témakörben, ahol meglepő válaszok jöttek. Sokan írták, hogy annyira nem rossz, sőt volt aki azt írta, hogy ez még jó is. (lányok)
kíváncsi lennék, hogy most akkor mi a fene van, ettől eltekintve én még rossznak tekintem és minél előbb változtatok rajta :)
az utolsó képen elég hülyén pucsítok, de az azért van, mert nem tudtam magam teljesen oldalról lefényképezni csak így :D
Teljesen normális a tested, nincs vele semmi gond.
Nekem kifejezetten bejön az ilyen test.
(am nagyon tetszik az alsónadrágod) :)
14/L
látod, azért dícsérnek, mert az összes lány 15 éves. ja meg egy 14 éves :)
hát szerintem semmi extra. olyan mintha semmit nem csinálnál vele. nem rossz, de olyan tök átlag. nem mutogatni való.
17/L
köszi a válaszokat :) örülök az alsógatyásoknak :D
amúgy nem is mutogatás céljából tettem fel a képet, hanem érdekel :) sportolni meg szeretek és sportolok is, csak enni is :D hát, az ő válaszuk érdekel am főleg (15év körülieké) mivel én is annyi vagyok, nyáron leszek csak 16.
az utolsón jól bepucsítasz hallod.. :D :D
amugy jók.. :P
15 L
(ja és nekünk is olyan fa tusfürdönk van...:D ;) )
hát, van már ugyanolyan kád, ugyanolyan tusfürdő, használjuk el közösen... :D
köszi a válaszokat jöhetnek még:)
Hát így a tested alapján fotózgathatnád nálunk is magadat. :)
Főleg, ha még van hozzá egy "normális" fejed, akkor kész főnyeremény vagy. :P
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!