Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A spermmiumom átlátszó, vízszerű8nincs benne sperma ha nem tévedek)?
A spermmiumom átlátszó,vízszerű8nincs benne sperma ha nem tévedek).valószínűleg a bal herevezétem be van gyulladva ugyanis néha elég nagy lesz és elég ritkán normális mint a jobbik oldalon.Szerintetek ez a kettő hozható összefüggésbe??Ha igen mit tegyek?,Húzzak el villámyorsan dokihoz?,
üdv.16F
nekem még 8 éves koromban volt valami hasonló h az egyik herém néha nagyon megduzzadt. de egyáltalán nem fájt. elmentünk dokihoz és azt mondta h épp időben mentünk mert ha várunk még akk lehet komolyabb baj is lett volna. pár napra rá megműtöttek. és azóta nincs semmi bajom. (csak van egy 1 cm hossz heg az egyik herém "tövében"). sztem menj dokihoz minél hamarabb!
17/f
Még annyit hogy magömlés minden rendben volt akkor fehér volt úgy ahogy kellett.Ez a duzzadásos dolog nem rég jött elő8kb fél éve de mostmár egyre gyakrabban.A műtött válaszolótól kérdezném hogy mennyi időre estél ki?vagy mehettél egyből ahova akartál??
Pénteken mindenképp elmegyek dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!