Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem elso ranezesre az ugrott be, hogy tulsagosan trendi es meno csaj szeretne lenni es valoszinuleg kicsit el van veszve a "Dukai Regina - Debreczeni Zita - Zimany Linda"-Bermuda-haromszogben (uuu, mennyi kotojel...:D:D)!
Vegulis - ahogy Sebestyen Balazs mondana - nincs ezzel kulonosebben baj, csak ez nagyon nem az en kategoriam, az ilyen lanyokat maximum megnezem, de sem en nem valasztanam oket, sem ok nem valasztananak engem...:D:D
Elozo vagyok:
Most latom csak, hogy tobb kep is van ott rola...:D Vannak egesz jo pillanatai: nehany kepen mosolyog es olyankor egesz emberinek tunik, meg a fekete-feher kockas ruhaban is jol mutat. Az a szoszmosz-melleny viszont szerintem borzaszto! Azokon a kepeken mintha kiulne az arcara a jeges rettenet, hogy "ezt a mellenyt nekem most tenyleg fel kell vennem???? Es meg le is fotoznak benne????"Na neeeee!
Nekem az ijedt, tartózkodó, barátságtalan arckifejezésével van bajom. Amikor mosolyog, nagyságrendekkel aranyosabb. Nem értem miért hiszik az emberek, hogy ezzel a fejjel lehet "csábítani". Neki biztos nem.
Egyébként ne mondjátok már, hogy átlagos, szürke egér. Ültetek ti már a 6-oson..? Az átlag slampos, nem túl ápolt, nem túl jól öltözött. Ő inkább plázacica nekem ezzel a természetellenes hajszínnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!