Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, h ujbol visszakapjam az önbizalmam?
regebben nagy eletvidam csajszi voltam-kb 3honapja,,mindenki birt engem. volt egy fiu,aki tetszett,énis tetszettem neki,persze soha nem vallottuk be egymásnak :/ azota mas tetszik neki,és rettenetesen lement az önbizalmam,már nagyon megváltoztam,sajnos. hogyan sikerüljön,h megint en legyek az a lany,aki mindenkinek mosolyt csal az arcara? ja es a rosszkedvusegem kihat masokra is:(
16l
itt nem tudsz mit csinálni...legalábbis én így érzem. szerintem az a legjobb, ha beszélgetsz ezekről a dolgokról a barátaiddal, vagy azzal aki közel áll hozzád, és megbízol benne.
lassan visszatér az önbizalmad, csak például kell egy olyan dolog ami jól esik.itt gondolhatunk arra, hogy valakinek megtetszel, vagy valami hasonló.. lassan újra önmagad leszel, ez csak egy átmenet.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!