Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úristen, Hol normális ez? :O

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úristen, Hol normális ez? :O

Figyelt kérdés
Tegnap itt volt a 10 éves unokatesóm.Amiket hallottam....Hogy már 8 pasija volt,meg már csináltak "olyan" képeket,meg már nyelves csók is meg volt stb...Na mondom..:O Állítólag az osztályába minden kis szarosnak van barátja,tíz centis magassarkúba mennek suliba,meg mini szoknyába.17 vagyok 10 évesen én még a babáimmal játszottam.Hol voltunk mi 10 évesen ilyenek?Mi lesz majd 30 év múlva? Az 5 évesek a 8-ason fognak kur*álkodni?Vagy mi?Nektek mi a véleményetek?
2011. máj. 3. 15:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Sajnos ez van, annyi a 15 év alatti terhes lány, hogy már lehet kapni 12 éves gyerekeknek készült óvszert!!! Hová lesz a világ???
2011. máj. 3. 15:52
 12/24 anonim ***** válasza:
Csak reménykedek benne, hogy nem igaz.
2011. máj. 3. 16:14
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

szerintem, ez simán szánalmas... én azt 'bírom' amikor 11-12 évesen ott menőzik h ő hány pasival feküdt le, hát drága csak gratulálni tudok...

én se értem h minek kell ilyen korán kezdeni...

és k*rvára fel is b@sz és még szépen fejeztem ki magam...

2011. máj. 3. 16:16
 14/24 anonim ***** válasza:

haha pont mint az osztálytársam :D :)

készülj fel hogy a kiscsaj 12 évesen fogja elveszíteni a szüzességét és 13 évesen már ismerni fogja a fél város és a fészbúkos képecskéit 200-an lájkolják és olyanokat írnak az üzenőfalára 18 éves pedo állatok hogy nála hagyta e az alsógatyáját este

13l

2011. aug. 12. 21:04
 15/24 anonim ***** válasza:
Én 17 évesen egyedül vagyok de legalább van tartásom és nállam a pasik próbálkoznak nem én náluk... egy kis ... nem kell senkinek.
2011. aug. 12. 21:08
 16/24 anonim ***** válasza:
mi a megcsaláson témáztunk3.ban. Nemnormális de ez van.
2011. aug. 12. 21:12
 17/24 anonim ***** válasza:
Ezt a zagyvaságot már irtad itt de akkor még nem ilyen bátor életkorokkal.Probálj meg azonosan hazudni ekkorákat.
2011. aug. 12. 21:27
 18/24 anonim ***** válasza:

Én 20 éves fiú vagyok és nincs bnőm. Hallottam már olyanról, hogy 12-14 évesen elvesztik a lányok a szüzességüket, mert kíváncsiak stb.

De akkor ne csodálkozzanak, hogyha ribancnak tartják őket majd később. Tudom, hogy sokan lenéznek ezért és szerintük hülye vagyok, de nekem igenis fontos, hogy egy lánynak milyen az előélete. Még ha tetszene, meg intelligens is lenne, akkor sem kéne olyan, aki előttem mindenkivel összefeküdt és aztán úgy döntött, hogy mostantól jó kislány lesz.

2011. aug. 12. 21:38
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez azért érdekes azért ne adj sokat a pletykákra ha meg tőle hallottad akkor biztos csak nagyzol és nagyítani szeretné magát .Régen a gyerekek ha nagyok akartak "lenni" akkor azt csinálták hogy felvették a szülei ruháját és kifestették magukat és abban játszottak .Most már valahogy ez eltűnt . Mivel manapság bár mikor máskor a pénz nem terem fán (sajnos) a szülőknek nem kéne hanem már muszáj dolgozniuk hogy a szükséges pénzt elő tudják állítani . És persze azért az ember családot is akar . Ezért lesz 1-2 gyereke és e közben dolgozik . Ebben mi a bibi ? Talán csal az hogy a gyerek meg egyedül van otthon . És mindent megtehet de nem is kell már csak az is elég ha bekapcsolja a tv-t mindenhol a szexualitás és a felnőtt lét örömeit sugározzák ami csak fényesítve van beállítva . A gyerek mivel gyerek jó hogy ezt akarja mert még buta és nem tud gondolkozni ezért lenének a szüleik csak hát még sincsenek ott velük hogy elmondják hogy ez jó vagy nem jó . De azért a szülőben is van bűntudat hogy az ő kis szeme fénye egyedül van ezért amit a gyerekek szeretne azt meg is veszi neki próbálva megvenni a szeretetét és evvel elfedni a szülői hiányosságait . És hát mit szeretne a gyerek ?? Ami a nagyoknak is van . Meg hát némely szülő is úgy gondolja hogy milyen tündéri az ő kis lánya a felnőttes cuccokban pedig igazából nem is . Evvel kapcsolatban lehetséges hogy a szülő a saját meg nem kapott és vágyott dolgait élné ki a gyerekén . És ugyanakkor rosszat tesz evvel a lányának mert elveszi a gyerek korát. Sajnos a mai rohanó világban ez már csak rosszabb tud lenni mert minden embernek meg kéne állnia legalább egy percre is és szétnéznie maga körül ! Visszatérve hozzád nyugodj meg szerintem nem mentek semmire ha meg a tettek mezeire léptek ahhoz csak sajnos gratulálni tudok az unokatesód szüleinek hogy ezt hagyták ha meg a szülei tudta nélkül csinálná meg akkor ugyancsak a szülő lenne a hibás mert nem magyarázta el és nem foglalkozott azzal hogy elmondja a gyerekének hogy mi a rossz és hogy hogyan kell viselkednie némely helyzetekben pl hogy ne adja oda könnyen magát mert akkor ezt nagyon sokan ki fogják használni ! Amúgy a mi időkben 10 évesen ha egy fiú kezéhez hozzá ért a kezünk akkor már a fiúk rohantak el hogy fúj egy lány . Manapság mindenki kapcsolatban van alsó alatt is . Ez számomra eléggé röhejes dolog hisz úgy sem történik semmi meg azért nem is illenek olyan dolgot tenni ilyen idősen és akkor is max csak a kéz fogás engedett . De ez most olyan divat szerintem mint régen voltak a zseb méretű kutyusok ! Így tudnak dicsekedni egymás előtt hogy nekem ennyi volt neki meg annyit és ha nekem több volt akkor már én sokkal jobb vagyok a másiknál pedig nem . Az öltözködést meg ahogy már sablonosan megemlítettem azt is a szülő számlájára tudom írni mert nem törődik avval hogy ez illő e ilyen korosztályba . Sőt gyakran a szülő veszélynek is ki teheti a gyerekét az öltözködéssel hisz azért sok pedofil van . Netán ha szegény gyermeket meg megerőszakolják azzal egy életre szóló traumatikus gyötrelmeket fog kapni . Mert ugye bár azt nehéz elfelejteni inkább úgy mondom hogy azt nem lehet elfelejteni . Még az öltözködéssel kapcsolatban ha ezt az iskolában hagyják akkor az iskola is hibás meg a tanárok is mert ha felvesz a gyerek egy 10cm cipőt akkor a tanár igazán szólhatna a szülőknek hogy ezt azért még nem kéne .Persze ez botrányt váltana ki mert valahogy már a szülő inkább hallgat a gyerekére és pátyolgatja mert azt képzeli hogy a gyereke szent és sérthetetlen ami néhol jó és néhol rossz . A régi értékekben nem így volt hisz ha egy tanár megverte a gyereket akkor a gyerek hazament és elmondta a szülőnek hogy megvert a tanár kapott még egyet hogy hát hül.ye voltál fiam . Manapság ha a tanár megverné a gyereket akkor a szülő neki menne a tanárnak . Igazából ez nagy különbség . Hirtelen nem tudom eldönteni hogy melyik is jobb bár azért a mai az tényleg nem állapot . Régen talán még az is jobb volt hogy nem volt ez a rengeteg luxus cikk vagyis mobil tv laptop mp4 és minden olyan dolog amivel villogni lehet vagy megrontani a gyereket .Mert az is fölösleges dolog hogy már az elsős gyerek kezében ott van a telefon pedig csak pár lépésre lakik . A lifenetworkon volt egy érdekes műsor már nem is tudom mi volt a címe talán az hogy fiatal vagyok de szexelek . Azt hiszem már nem megy de eléggé érdekes volt . Főleg azért mert a gyereken át ment már az egész város és a szülei csak intenek hogy ügyes vagy kislányom és ha jól esik csináld . Azért emberek ez nem állapot ! Főleg amit még tudok ajánlani az a várandós tinik az mtv . Én ledöbbentem hogy 15 éves kis nőcik akik még gyerekek már nagy pocakkal járkálnak . Közben csodálkozva hogy az apuka lelép . Náluk a közeli iskolában is egyre kezdenek felborulni az értékek pl olyanok vannak hogy 6.-os gyerekek már tangában járnak és hogy melltartós vs fürdő ruhás képeket töltenek fel magukról a netre . Kérdem én ez most mire jó nekik ? Nem hinném vagyis inkább úgy mondom hogy nagyon ritka az a dolog hogy olyan idős korban az ember megtalálja a párját ez olyan 1 a 10-hez arány . Meg mikor hallottam én is ilyen pletykákat hát én fogtam a fejem hogy Úr Isten . Jelzem 6-7-dikes gyerekek hogy ezzel járnak meg amazzal és hogy emezt meg megcsalta meg ilyenek . Hát nem ráérnek még ? Ilyen korban talán én még barbiztam meg a barátaimmal játszottunk és jó volt mert jó volt és jószívűen emlékszem vissza erre az évekre ! Az is érdekes hogy akkor még nem volt internet és megvoltunk nélküle ! Ma meg már ott a mobil net is és szerintem rengetegen lennének meghalva nélküle . Szerintem nem ártana figyelni a kislányra és leülni beszélgetni vele bár ez két oldalú mert a szülei lehet nem fogják tolerálni sőt lehet sértésnek fogják venni hogy beleszólsz az ő gyerekük nevelésébe ezzel őket rossz szülőknek minősíted . Hát szerintem csak annyit tudsz tenni hogy mondod neki hogy feleslegesek ezek a dolgok és hogy megéri várni rájuk és hogy úgy még jobb lesz . Mert nem hiába van gyerek kor és felnőtt kor és állítom hogy mind kettőnek van csodája csak bizonyos idősnek kell lenni . Annyit tudok mondani már csak hogy örülj neki hogy te és még mondhatjuk hogy a te generációd nem ilyen ! És ha nem változik a világ sajnos szerintem nem is fog akkor a barátnőm mondatával búcsúzok aki azt mondta hogy "hova szüljek gyereket ebbe a világba még ártanák neki és ez nagyon fájna" . Tényleg nem ártana megállni egy kicsit mert a gyerekekből egyszer csak felnőttek lesznek és ők viszik majd tovább ezt a világot !
2011. aug. 12. 22:35
 20/24 anonim ***** válasza:
22.35 sürgösen kezeltesd magad!!!!
2011. aug. 12. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!