Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csaj kérdezte. A férfiak tényleg éreznek?
Ez a csaj én voltam:D
Nem ezt mondtam, és nem is gondoltam!
Azt kérdeztem, hogy a fiúk is szerelmesek?
Nem láttam még, hogy milyen egy szerelmes férfi, hogy hogy néz a nőre stb.
Csaj:
Nem, nem mondtam, hogy nem éreztek. A férfiaknak is vannak érzéseik. Ezt sok nő meghazudtolja, pedig így van. Én csak azt nem tudom, hogy milyen ha egy férfi szerelmes.
Csak én értettem, hogy mit kérdezett a lány? :D
A mai magyar érettségin sokan elbuktak volna a szövegértésen. :D
Nem sértegette a férfiakat! Nem látott még szerelmes férfit, fiút. Ezért nem ő hibás, hanem a környezete.
21 F
ma 23:25
Egyszer csaj vagy máskor 21 éves férfi?
Csaj:)
Ez is elvont kérdés, mint az enyém. A férfiaknak jó érzés, hogy megkaphatja a nőt, és nyilván tetszik is neki, lehet, hogy szerelmes is a nőbe. A nőknek ugyanúgy nagyon jó, hogy a férfié lehetnek és hogy ő ilyen érzést tud szerezni. És ilyenkor összeadódnak a lelki és a testi hatások, amik szerintem együttesen okozzák az orgazmust. Én csak szerelemmel tudom elképzelni, hogy orgazmusom legyen, mert nekem kellenek hozzá az érzéseim is. Szerintem ugyanolyan jó, mint nektek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!