Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14/F Nagyon könnyen feláll a f_arkam. Ezt hogyan tudom megakadályozni? (lent)
14 éves vagyok.
Sajnos amikor valami "rosszra" gondolok már akkor feláll a _f a r k a m. De néha még csak akkor is, ha suliba menet a busz kicsit rázkódik az úton. Miért van ez hogy ijen könnyen feláll? Mit tehetek ellene?
Amikor a sulipadban ülök, nagyon gáz hogy táblához hívnak, nekem meg áll...
Kedves Kérdező!
Ezt a jelenséget spontán erekciónak hívják és ebben a korban teljesen rendjén van. Az lenne a gond, ha nem jelentkezne. Ennyi idősen nekem is úton útfélen, iskolában, buszon, akárhol felállt. Egy ideig engem is zavart, hogy látszik, aztán meg leszartam.
Ellenben ne hordjál fecskét és tapadós boxert, valamint a mostanság divatos skinny farmerokat sem, mert pont amiatt, hogy a testedhez tapasztják a hímvesszőt, később merevedési zavaraid lehetnek, amikor meg pont állnia kellene. Másrészt meg a heréket odanyomják a testedhez, ami meg tönkre vágja a működésüket, lévén hogy pont azért lógnak a testen kívül, mert ott tudnak megfelelően működni. Erre mindig nagyon figyelj!
A mai világban, amikor az ember naponta tisztálkodik és rendelkezik mosógéppel, az alsónemű hordása olyan tizennyolc-húsz fok fölött teljesen felesleges, sőt egyenesen káros, mert belerohad a szeméremtájék. A fehérneműt régen azért kezdték el hordani, mert volt pár száz év, amikor basztak fürödni és így óvták a ruhát, hogy cserélték az alatta lévő fehér pamut réteget. De ma már ez nincs így. Éppen ezért nagyon sokan, többek között én is hanyagolom az alsónadrág viselését ilyen időben. Sokkal kényelmesebb és egészségesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!