Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom, miért élvezem ezt?
Talán túlspirázod a dolgot. Elég ritka, hogy valaki 15 évesen rátaláljon élete nagy szerelmére, de manapság a tizenévesek körében valami nyomás van, hogy szerelmesnek KELL lenni, és valakivel járni KELL, különben nem ér semmit az illető...
Várj egy kicsit szerintem. Így csak frusztáltnak érzed magad, pedig nincs rá okod. Nem vagy lemaradva semmiről! Foglalkozz mással, ne erőltetsd. Nemsokára el fog jönni az, amikor egy nagy IGENT érzel! :))
32N
Jó neked. Nekem akkora az önbizalomhiányom, hogy 22 évesen se volt még 1 kapcsolatom se :(
Ha meg kell fogni egy lány kezét már attól is parázok meg felmegy a pulzusom és nem bírom megszólalni.
Szóval tudom milyen is ez, de te ahogy olvasom nem vagy ennyire önbizalomhiányos, szégyenlős. Kitartást és gratulálok hozzá! :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!