Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha egy lány nem borotválja?
Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 17:55
11/23 anonim válasza:
Nem. Érezd jól magad a szőrödben!
12/23 anonim válasza:
hányingerem lenne, de komolyan!
13/23 anonim válasza:
Jah, és kit érdekel a hülye divat,csak azt akit más betud folyásolni akár reklámokban is hogy ezt kell venni ez a módi,és nem veszik észre hogy nem maga dönt hanem más beszéli rá saját magát,ez a média.
14/23 anonim válasza:
Teljesen mindegy kinek mi a véleménye!
DE! ÉN személy szerint HÁNYINGERT kapnék a bozótostól!
Azért már nem az őskorban élünk!
És ha nem is csupaszra borotválja de azért legyen rendesen leborotválva!
15/23 anonim válasza:
nem gáz, hanem szőrös
egészségére, akinek tetszik
16/23 anonim válasza:
undorító !!!
BOROTVÁLD !!!
Még a végén nem találja meg h hova kéne tenni a dákeszt !!!
Bocs, hülye poén!!
De sztem borotváld, vagy gyantáztasd, vagy végleges szőrtelenítés.
Vagy nem muszáj tök csupaszra, csak azért ne legyen dzsumbi
17/23 anonim válasza:
Mit nem borotvál? :D Ha lábat nem borotvál az nem gáz, mert azt gyantázni kell. xD Ha hónaljt nem borotvál az gáz ott a szőrnek mennie kell. Az intim helyen mindenki döntsön magáról. Fiúk ne pofázzanak arról hogy a csaj márpedig borotválja le, ők nem érzik milyen az amikor nő vissza a szőr és bök meg viszket mint állat. Inkább becsüljék meg ha egy lány foglalkozik azzal is... Én oda is gyantát mondok, megyek is kozmetikushoz és nincs probléma :D
18/23 anonim válasza:
Nem gáz. Nekem a szőrös punci tetszik!
19/23 anonim válasza:
Nekem is a szőrös tetszik, főleg h szinte majdnem minden lány csupasz, unalmas, egyhangú, fantáziátlan már. Volt olyan bnőm akinek nagy kiterjedésű és dús volt, volt akinek fazonos. Mindkettő tetszett mert a lány úgy egészében jó volt és nem a szőr számított.
20/23 anonim válasza:
NEM gáz, sőt! lövésem sincs egyébként miért hiszik a csajok, h a csupasz punci minden fiú álma. A legjobb, ha az aranyközéputat választod és diszkrét, igazított fanszőrzetet hagysz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!