Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elgörbült a Farkam, mit tegyek? :O 4hónapja intenzíven maszturbálok bal kézzel szinte mindig
Amíg nem görbül el derékszögben, addig normális.
Én is akkor kerestem fel az orvost...
itt az ábrán láthatod a tüneteket. Komolyra fordítva a szót ha nem törted el a farkad gond nem lehet. Bár azét én felkeresnék egy orvost.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:35
Nem erősen azért csináltam mert akkor tudtam elélvezni rendesen...igazából izgalmamban szorongatom amúgy szög egyenes volt...nem volt vel probléma csak vmiért nem tudok leálni a maszturbálással valószínüleg érzékeny a farkam ezért szokott bedagadni és ezek egyfajta sérülések sztem..hát most besokalt nem tom mit tegyek...:S
MEGtanultam egyutt elni ezzel. Talan azota meg tovabb gorbult. Nincs ezzel gond a mukodest nem befolyasolja talan ahogy nőtt az is befolyasolta. Neha lehettem vo
lna ovatosabb. Mivel nem potolhato. Nem erdemes nyujtani hajlitgatni ezek mind atveresek inkabb csak figyelni ra. De egyertelmuen bal oldalt picit gyengult a tartas igy abba az iranyba konnyen hajlithato erdekes a masik iranyba kevesbe. Baratnom szereti es ajanlom hogy te is keress valakit aki szereti es ne
m fog tobbet zavarni! ;] kitartás 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!