Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elgörbült a Farkam, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elgörbült a Farkam, mit tegyek? :O 4hónapja intenzíven maszturbálok bal kézzel szinte mindig

Figyelt kérdés
Sziasztok elég kényes a kérdésem amit feltezek azért nagyon szépen megkérlek titeket kultúrált válaszokat adjatok. tehát kb 4 hónapja elég intenzíven (mindenap, néha egynap többször) maszturbálok...és azt vettem észre ha kicsit erőteljesebben szoktam akkor bedagad.Ez természetes, csak van már egy kis bökkenő teljesen egyenes volt és mostanra úgy kb a Farkam felénél balra kezdett elhajlani, nagyon zavar...tudtok valami tanácsot adni egyenlőre elkedtem jobb kézzel...de félek hogy örökre így marad mütétet nem szeretnék valami tanács? ötlet?
2011. máj. 2. 17:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Amíg nem görbül el derékszögben, addig normális.

Én is akkor kerestem fel az orvost...

2011. máj. 2. 20:02
 12/17 anonim ***** válasza:

[link]

itt az ábrán láthatod a tüneteket. Komolyra fordítva a szót ha nem törted el a farkad gond nem lehet. Bár azét én felkeresnék egy orvost.

2011. máj. 2. 20:55
 13/17 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:35

Nem erősen azért csináltam mert akkor tudtam elélvezni rendesen...igazából izgalmamban szorongatom amúgy szög egyenes volt...nem volt vel probléma csak vmiért nem tudok leálni a maszturbálással valószínüleg érzékeny a farkam ezért szokott bedagadni és ezek egyfajta sérülések sztem..hát most besokalt nem tom mit tegyek...:S

2011. máj. 2. 21:18
 14/17 anonim ***** válasza:
Hülyék ezek itt mind előttem, csak szivatnak. Ne aggódj, a fütykös nem tud eltörni, mivel nincs benne csont. Ez egy barlangos test, ami feltellik vérrel. A pici görbülés nem nagy dolog, nem tartozik orvosra se... Sokaknak van ilyen. Ha hokizol ne verd olyan sokszor és erősen, finomabban csináld, tanulj meg jobb kézzel :) (vicc nélkül) F17
2011. máj. 2. 23:42
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségett;) :)!!!!!
2011. máj. 3. 13:44
 16/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Pontosan ez történt nálam is, és beírtam ezt a kérdést. Az első pár válasz borzadalmasan megrémített, viszont a további válaszok már valamivel nyugtatóbbak voltak. Azt szeretném kérdezni, hogy megoldódott nálad már ez a probléma, és ha igen hogyan? Kérlek segíts.
2016. jan. 9. 18:17
 17/17 A kérdező kommentje:

MEGtanultam egyutt elni ezzel. Talan azota meg tovabb gorbult. Nincs ezzel gond a mukodest nem befolyasolja talan ahogy nőtt az is befolyasolta. Neha lehettem vo

lna ovatosabb. Mivel nem potolhato. Nem erdemes nyujtani hajlitgatni ezek mind atveresek inkabb csak figyelni ra. De egyertelmuen bal oldalt picit gyengult a tartas igy abba az iranyba konnyen hajlithato erdekes a masik iranyba kevesbe. Baratnom szereti es ajanlom hogy te is keress valakit aki szereti es ne

m fog tobbet zavarni! ;] kitartás 21/F

2017. nov. 21. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!